Veel üks küsimus. Et kas PS3-l ja Xbox360 E mingit revolutsioonilist vahet ka on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAga ... miks sa nüüd eelmist generatsiooni ostad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeel üks küsimus. Et kas PS3-l ja Xbox360 E mingit revolutsioonilist vahet ka on?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeel üks küsimus. Et kas PS3-l ja Xbox360 E mingit revolutsioonilist vahet ka on?
Veel, FIFAt saad nt PS3-ga tasuta mängida, Xboxi multiplayeri tarbeks tuleb aga kuldliikmeks hakata, mis mõistagi on tasuline. Samas teenuse kvaliteet ning mängude, uuenduste jm allalaadimine on 360-l parem, seda ka mittekuldliikmele.
Minu hinnangul on olulisem erinevus siiski platvormi eksklusiivsed mängud ja siin saab määravaks sinu žanrieelistus. Xboxil nt Gears of War ja Fable sari, Alan Wake jm. Samuti jooksutab, vähemalt väljatuleku ajal, 360 paremini Bethesda mänge (Fallout ja Skyrim nt), sest päris pikka aega olid need PS3-l ilget bugised. PS3-l samas sellised paljukiidetud mängud nagu Uncharted sari, Last of Us ja Infamous, et siin pead ise selgusele jõudma.
Ja marvile. Peale selle, et uue generatsiooni konsoolid on kallimad, mõningad lapsehaigused ilmselt veel ravimata ja mängude kollektsioon on kasin, siis nii vana generatsiooni konsoolid kui ka mängud on praegu üsnagi taskukohased. Lisaks liigub Eestis järelturul hulganisti mõistliku hinnaga kasutet mänge (vahemikus 10-15 eurot). Ja kohalike kaupmeeste nuumamise asemel (ostes mänge poest 40-60 euro eest) saab online-st ka uusi mänge kordades odavama hinnaga.
Kommentaar
-
Tubli seletus jah ning lõppkokkuvõtteks peabki iga inimene ise oma eelistuse leidma nende asjade seast. Olen omanud PS3(sid) algusest peale ning vahepeal ka Xboxi proovitud ning minu vajadustele vastab Sony toode igatepidi rohkem. Suurim ja ainus faktor miks ma kunagi PSi pealt ära ei koliks ongi Blu-ray olemasolu. Eksklusiivmängude rivaliteet jätab isiklikult täiesti külmaks, kuna ma suurt sittagi ei mängi peale FIFA. Samas Unchartedi seeria ja Gran Turismo on fantastilised. Sony võidab ka puhtalt disainis ehk konsooli väljanägemine ja menüüd. Media streamingus arvutist konsooli ning sealt telekasse oli ka Sony pikalt ees kunagi ning sellepärast ka Xboxist loobusin (võib olla on vahepeal asja parandatud). Ning kettaruumi ei ole kunagi piisavalt, ehk seda 12GBst käkki küll osta ei tasuks. Ning soovitan Slim varianti, mitte Ultra Slimi kuna Ultral on mürin palju suurem plaati lugedes (tänu sellele, et plaat on väga õhukese kaane all).
Lisaks lastehaigustele ei ole uuel PS4-l DLNA streamingut hetkel üldse, ehk kui seda featuuri tahad kasutada siis tuleb ikka vana käima panna. Samas mängude kvaliteedis küsimust ei ole. FIFA 14 eelmisel ja uuel on ikka öö ja päev näiteks.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKust ma leiaks normaalse (!) CV aluse?So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar