Algselt postitas erxu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
20 LEGEND
-
Tänud! Seda oligi vaja teada kas saan vana numbriga kaardi ikka või ei.. see, et kontaktid on kadunud on muutumas juba tavaliseks ja see erilist probleemi ei tekita.
Oskad ehk öelda kas mingi teenustasu ka lisandub? Viimasel ajal on kombeks kõigil hakata küsima mingi meeletuid teenustasusid.
Kommentaar
-
Ma näen Facebookis kuidas suvalised sõprade sõbrad, keda mul au tunda ei ole, minu sõbralistis olevatele inimestele palju õnne, häid jõule ja muud pläusti soovivad. Mis settinguid ma näppima pean, et need üllad soovid enam minuni ei jõuaks? Nähtus kui selline mu meelest paar nädalat vana. Tänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustOskad ehk öelda kas mingi teenustasu ka lisandub? Viimasel ajal on kombeks kõigil hakata küsima mingi meeletuid teenustasusid.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee on ka Elisas kombeks. Oli vist kümnekas ja läheb järgmise kuu telefoniarvele.
Kommentaar
-
Kas keegi oskab öelda, miks Tänapäeva kirjastuse "Punane raamat" sarjas on 109st raamatus lausa 13 (mis annab 12%) Kurt Vonneguti loomingust ??? Sarjas ilmuvad tunnustatud kirjanike tõlkeraamatud (ehk siis kvaliteetne väliskirjandus) ja Vonnegut ilmselgelt on tunnustatud kirjanik, aga ilmselgelt on tunnustatuid piisavalt palju, et iga kümnes poleks Vonnegut ju...
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMiks ei ole Arsenali alafoorumi pealkiri hoopis "Vagiina" ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas keegi oskab öelda, miks Tänapäeva kirjastuse "Punane raamat" sarjas on 109st raamatus lausa 13 (mis annab 12%) Kurt Vonneguti loomingust ??? Sarjas ilmuvad tunnustatud kirjanike tõlkeraamatud (ehk siis kvaliteetne väliskirjandus) ja Vonnegut ilmselgelt on tunnustatud kirjanik, aga ilmselgelt on tunnustatuid piisavalt palju, et iga kümnes poleks Vonnegut ju...
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKus kohast ma leiaks statistika NBA kohta, et mitu protsenti mängudest keskmiselt hooajal OT-le lähevad?
Let’s start with some curiosities…
In 2010/11 there were 81 games with at least one overtime in regular season and 6 such games in the playoffs.
In 2009/10 there were 72 games with at least one overtime in regular season and 1 such game in the playoffs.
In 2008/09 there were 70 games with at least one overtime in regular season and 7 such games in the playoffs.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVonnegut on Eestis väga armastatud ja haibitud autor. Ehk ta on legitiimselt hea, aga samal ajal ka nii lollikindlalt lihtne, et teda saavad lugeda ka rumalamad hipsterid, kes tahavad targad näida (nagu mina). Ehk teda ostetakse võimsalt, ma pakun.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar