Algselt postitas Kenny's Heroes
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPühapäeval lähen laevaga rootsi, mismoodi näeksin Liverpooli vs Chelsea? Mis võimalused mul on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKui mäng VSBlt siis mine seapubi ja ütle neile, et nad vsble paneks. Wifi on nii uimane, et sa ei näe liveskoori ka mitte.
Kommentaar
-
Soetasime uue läpaka, nüüd allalaadimiskiirus 2mbit. Vanal ordil oli nagu peab, wifiga ca 20mbit ning juhtmega sinna 50 kanti. Milles jama?
E. Tundub, et siiski elioni jama, sest vaatasin naise läpakast ning seal oli ka väga madal see kiirus. Samas üleslaadimine on ikka norm.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVonnegut on Eestis väga armastatud ja haibitud autor. Ehk ta on legitiimselt hea, aga samal ajal ka nii lollikindlalt lihtne, et teda saavad lugeda ka rumalamad hipsterid, kes tahavad targad näida (nagu mina). Ehk teda ostetakse võimsalt, ma pakun.
Seega mul on kuidagi ka jäänud mulje, et haipi natukene rohkem kui asi väärt. Ja kas tõesti hipstereid nõnda palju on, et nende ostlemist võib kirjeldada kui "võimsalt ostetakse" ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustSeega mul on kuidagi ka jäänud mulje, et haipi natukene rohkem kui asi väärt. Ja kas tõesti hipstereid nõnda palju on, et nende ostlemist võib kirjeldada kui "võimsalt ostetakse" ?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo mis pagana hipsterid? 1978 kui Tshempionide eine Eestis ilmus, ei näinud hipsterite vanemad neist isegi mitte veel und. See oli toona meie jaoks siin tõeliselt menukas ja erakordne raamat. Ja Vonneguti tunti Eestis juba varem.
Ja kõnealune seeria hakkas ilmuma aastal 2000. ehk siis olid juba need hipsterid, kes olid hipsterluse osas hipsterid juba materiaalsel kujul eksisteerivad.
Kommentaar
-
kas kusagil veebis on võimalik toidukaupade hindu näha?
Näiteks mind huvitab, et palju maksab Tere 2,5% piim või Salvesti Hernesupp purgis erinevates poodides. Kas on võimalus analoogilistele küsimustele vastu leida veebis?
EDIT: vist sain http://nupi.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKui mäng VSBlt siis mine seapubi ja ütle neile, et nad vsble paneks. Wifi on nii uimane, et sa ei näe liveskoori ka mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKust saaks alla laadida eesti keelseid subtiitreid?
Filmiks oleks A Good Day to Die Hard."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKust saaks alla laadida eesti keelseid subtiitreid?
Filmiks oleks A Good Day to Die Hard.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar