Algselt postitas ALEKOK
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustkus ma leiaksin koha, kus müüakse kasutatud telekaid
hea oleks kui oleks tartusMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustosta mult ära 32 tolline samsung 2 aastat vanaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpaljuga? ja kusMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustEsmalt üks küsimus ulme valdkonnast
On üks netikaabel mis jookseb ruuterist (või mis iganes masin see on, Speedtouch nimeks ja tuli koos Elioni digitv-ga) välja arvutisse. Mina aga tahan sellest ühest juhtmest teha kaks, et aeg- ajalt läpakat juhtme taha pista. Ma eeldan, et see teine juhe peaks ka tulema ruuterist eks ole. Sest ei ole ju olemas mingit vahekarpi, millesse üks juhe tuleks sisse ja kaks juhet tuleks välja. Am i wrong or am i wrong?
Teine probleem. Mina olen wifi valdkonnas rumal. Õigemini arvuti seadistamises. Ega keegi tea mingit asjakohast FAQ laadset lehte kuidas oma arvutis wifi seadistused jms paika panna?
Aidake lolli.
Tänanarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustHeh. Kuidas ajalehtedel nende autoriõiguste ja muu sellisega lood on?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar