Algselt postitas Fouree
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustinternetist
Kommentaar
-
Üks aus probleem ka.
Eestlane tahab keset külma talve soojale maale sõita. Tallinnast laevaga Helsingisse ja sealt lennukiga Taisse. Tallinnas tahaks selga panna sulejope ja 10 kampsuni, aga Tais pole vaja seda sooja riidekaraamika kaasas tassida.
Ma eeldan et ma pole esimene loll sellise problemiga ja siin ming mingi mõistlik lahendus?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustÜks aus probleem ka.
Eestlane tahab keset külma talve soojale maale sõita. Tallinnast laevaga Helsingisse ja sealt lennukiga Taisse. Tallinnas tahaks selga panna sulejope ja 10 kampsuni, aga Tais pole vaja seda sooja riidekaraamika kaasas tassida.
Ma eeldan et ma pole esimene loll sellise problemiga ja siin ming mingi mõistlik lahendus?
Kommentaar
-
Ma ei paneks üldse jopet selga, mingi paksem kampsun peale ja käib küll. Las need mõned vaatavad imelikult.
Lõppkokkuvõttes sa liigud väljas ikka üsna vähe sinna lennujaama minnes, ainult Helsingi sadamast lennujaama (kui just taksoga ei lähe). Tallinna sadama võid julgelt taksoga minna - viivad otse ukse ette ja ei pea väljas külmetama.
Helsingis kui taksoga ei lähe, siis lähed eeldatavasti bussiga. Kodune töö on tehtud ja tead täpselt kust buss läheb ning seetõttu pead maksimaalselt 10-15 minutit väljas olema, selle ajaga ära ei sure külma kätte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKellelgi on kogemusi kapselkohvimasinaga? On hea asi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKellelgi on kogemusi kapselkohvimasinaga? On hea asi?Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKellelgi on kogemusi kapselkohvimasinaga? On hea asi?
Kommentaar
-
80 senti? ühes teises foorumis arutelus oli ka toodud välja, et üks tass ligi 80 senti, mina siiani nii palju erinevates kohtades, kus olen näinud, kus on need kapslid müügil, siis kusagil ei tule nii palju, max 40 senti. muidugi ma ei tea kas selle ühe kapsliga saab terve tassi v ei, kui siis isegi 20 senti...
Ja noh hommikuti üks tass läheb ikka päeva jooksul saab kohvi mujalt, kui vaja.
Ei cannu, pole mul midagi Mõnu vastu, mõtlesin lihtsalt sõbralikult togida vastu, aga kui sina said aru, et ma verbaalselt läksin ründama Mõnu, siis sp kusutatasin ka igaksjuhuks oma posti ära.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitust80 senti? ühes teises foorumis arutelus oli ka toodud välja, et üks tass ligi 80 senti, mina siiani nii palju erinevates kohtades, kus olen näinud, kus on need kapslid müügil, siis kusagil ei tule nii palju, max 40 senti. muidugi ma ei tea kas selle ühe kapsliga saab terve tassi v ei, kui siis isegi 20 senti...
Ja noh hommikuti üks tass läheb ikka päeva jooksul saab kohvi mujalt, kui vaja.
Ei cannu, pole mul midagi Mõnu vastu, mõtlesin lihtsalt sõbralikult togida vastu, aga kui sina said aru, et ma verbaalselt läksin ründama Mõnu, siis sp kusutatasin ka igaksjuhuks oma posti ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar