Plaate ei pea kaasas olema. Tänapäeval ei panda isegi driverite plaate kaasa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mitte et see ootuspärane ega loogiline poleks, aga küsimus: kas ma olen ainus, kes täheldab, et Chrome on hakanud mingeid omaalgatuslikke reklaame näitama? Vaatan näiteks videot virmalistest ja video alla tekib ribake, kus pakutakse müüa raamatut "Northern Lights" ja T-särke virmaliste piltidega jne. Postimehe artiklite alla pillub artiklis leiduvate sõnade põhjal tooteid jne. Või olen mingi pahalase endale arvutisse saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMitte et see ootuspärane ega loogiline poleks, aga küsimus: kas ma olen ainus, kes täheldab, et Chrome on hakanud mingeid omaalgatuslikke reklaame näitama? Vaatan näiteks videot virmalistest ja video alla tekib ribake, kus pakutakse müüa raamatut "Northern Lights" ja T-särke virmaliste piltidega jne. Postimehe artiklite alla pillub artiklis leiduvate sõnade põhjal tooteid jne. Või olen mingi pahalase endale arvutisse saanud?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Swedbank'i (uut) pangakaarti saab endale koju või töö juurde tellida?Algselt postitas JoseMinu teada mitte.Algselt postitas zeleeSEB saadab küll koju kaardisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustEhk lihtsalt mõni Chrome-i add-on kui see vebilehe enda osa pole? Chrome ise seda vist ei tee, või vähemalt pole ma seda tähele pannud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas see on tõsi,et Saksamaal saab alates 20-eurisest ostust maksta kaardiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKas see on tõsi,et Saksamaal saab alates 20-eurisest ostust maksta kaardiga?
aga et peale eestlaste keegi panku ei usalda, olen euroopas palju näinudtell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Pole ilmselt kõige õigem foorum, kuhu pöörduda aga ehk on ka keegi siin teadlik sellisest teemast. Nimelt mõõdeti täna tühja kõhu peale 5,75 veresuhkru tase ning seda näpuotsast. Apteeker ütles tuima näoga et asi normis aga tegelt tundub see väga piiri peal.
Mida arvate asjatundjad? Osad allikad ütlevad et norm kuni 5,5, osad et kuni 6.
Eestis saan arsti juurde alles veebruari lõpus. Kuidas tuleks toimida?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas krooniajal enne Solarise kino avamist oli kinopileti hinnaks 150 eeku, või ma mäletan valesti?BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar