Tripeldan. Varasemast president Janukovitšist on nüüd saanud Janukovõtš.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustPikka aega on eesti ajakirjandusmaastikul vähemalt spordiuudistes ikka olnud Vitali Klitško ja Klitško, nüüd järsku poliitikauudistes on nimekuju muutunud Klõtškoks? Kas teise valdkonna toimetuse töötajad on keeleuuendustega rohkem sina peal või milles asi?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Selliseid probleeme usutavasti küll ja küll läbi käinud, aga kuna ma arvutitest suurt ei tea, siis ehk keegi oskab aidata. Probleem selles, et mingi nädal tagasi hakkas uuel arvutil selline jama peale, et ei ole võimalik üheski keskkonnas normaalselt videosid vaadata, lihtsalt ei lae ära. Kasutan netipulka, mis internetis tavalehtedel liikumist ei sega, nädal tagasi sai ilusti ka liikuvat materjali näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustvõibolla on andmemahu piirang täis saanud ja kiirus maha tõmmatud. sel juhul pead lihtsalt uue kuu algust ootama.
Kõlab küll sedasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
tean, et keegi ei tea, mis lugu siin taustaks mängib http://www.youtube.com/watch?v=bec8R7OhPd4
aga äkki keegi ikka teab?
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustkohe kindlasti ei ole see. tegu ei saa olla ka mingi underground värgiga, sest kui mu nõrk mälu mind ei peta, siis see tuli isegi telekast sama looga
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSoovin laenata 2000-3000 eurot 6 kuuks
Mis kanaleid pidi see kõige soodsam oleks?
Pangad jäävad mängust välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSoovin laenata 2000-3000 eurot 6 kuuks
Mis kanaleid pidi see kõige soodsam oleks?
Pangad jäävad mängust välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustRaadios reklaamib mingi omaraha.ee ennast kui kõige soodsamat. Ilmselt mõistlik võrrelda kõikide sms laenu pakkujate protsente ja otsustada selle järgi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar