Umbes mis ajast läks moodi komme (eriti treeneritel) initsiaale riietusele peale toppida? Seda teevad hetkel pea kõik kraamitootjad pea kõikides suuremates ja väiksemates klubides.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
CristianoRonaldo-AlexFerguson2.jpg
See pole eriti uus komme :P
article-1261575-004FB83400000258-217_468x296.jpgFC Bayern München!
Kommentaar
-
Selline küsimus, et kui ma taotlesin uut ID kaarti, sest vana ID kaart on kehtivuse kaotanud siis sellele järgi minekuks on mul vaja isikut tõendavat dokumenti. Juhilube mul pole ja pass nagu ma avastasin on samuti kehtivuse kaotanud. Kas siis kehtivuse kaotanud ID kaardi alusel saan ma oma uue ID kaardi ka kätte?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSelline küsimus, et kui ma taotlesin uut ID kaarti, sest vana ID kaart on kehtivuse kaotanud siis sellele järgi minekuks on mul vaja isikut tõendavat dokumenti. Juhilube mul pole ja pass nagu ma avastasin on samuti kehtivuse kaotanud. Kas siis kehtivuse kaotanud ID kaardi alusel saan ma oma uue ID kaardi ka kätte?308
Kommentaar
-
Kusjuures mul oli sama kala, aga kuna mul telefon vajas niikuinii garantiiremonti(aku paisumine, tüüpviga), siis peale garantiiremonti on ka sellega kõik korras
Kuigi ma korraks mõtlesin, et ehk olen ma imeväel liiga hästi magama hakanud(uni on "täismõõdus" pidevalt), siis ma kahtlen selles...et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
Kommentaar
-
Ennem magama minekut kontrollisin 3 korda, et töötaks. Äratust ma muutnud ei ole, lihtsalt nyyd kaks päeva järjest ei ole töödanud. Kui selle huinjaa sealt ekraani päisest alla t6mban on kiri, et kas tahad edasi lykata v6i korrata vms, sellele vajutades hakkab äratus tööle. Äratust seadistades seda ei teki, ehk siis tuleb yleöö.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustKunagi elukaaslasel oli mingi sama kamm Samsungiga, garantiis tehti mingi tarkvara uuendus, pärast seda töötas kenasti.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas Lõuna-Eestis müüakse tanksaapaid kuskil? Eelmised käimad (Alpi-2) ostsin Kroonu Aidast, kui nad veel Tartus tegutsesid, aga enam neid pole.
Kommentaar
-
Oleks vaja üks ülihea laul tuvastada. Kuna telefonil on klahvid, siis Shazamid ja asjad ei aita. Igaljuhul laulu olen kuulnud Sky Plusist ja Energy FMist viimase nädala jooksul. Laulus endal on kerge saksofoni biit ja naisvokaal, mida on üsna vähe. Mis lauluga võiks tegu olla? Aitäh.
EDIT: Otsisin seda laulu:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar