Algselt postitas erxu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustTahaks ka rahusteid täis süstitud tiigreid paitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustTahaks ka rahusteid täis süstitud tiigreid paitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustKas kuskilt üldse on võimalik tellida visiitkaarte nii u 5 tk kaupa. Tglt tundub ju loogiline et enne suure tellimuse tegemist tahetakse proovinäidist saada
Kommentaar
-
Sisetunne ütleb, et 5 võidakse sulle müüa küll, kuid seda tehakse suurema hulga koguhinnaga. Kaardid lõigatakse ju välja suurest lehest ja üks leht ma pakun tehakse ikkagi ühesugust kaarti täis. Samas võib muidugi alati leida mingeid nikerdajaid, kuid sel juhul nagu ma ütlesin oleks see üris kallis.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustMa tahangi ainult 5 kaupa tellida, sest näidiseoid n vaja portfo,io jaoks
Visiitkaartide puhul, hea küll, kui on mingi erilahendus - põnev materjal või foolio või UVlakk või ebatraditsiooniline stants, siis võiks ju olla ka näpuga katsumise võimalus, aga sel juhul peaksid sa ikka ette näitama kogu firmagraafika kirjapeast alates ja ümbrikega lõpetades.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustMiks on nii, et kui läpakas parasjagu ei lae, siis mängud läägivad üpris korralikult aga kui juhe on ühendatud siis jookseb ilusti?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustMida hõlmab endas autojuhtimise lõppastmekoolitus? Kas ainult libedasõit? Olen kuulnud veel mingitest öko- ja pimedasõitudest
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar