320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustDormeod ei taha proovida? Kõik kiidavad seda jne, aga ise pole proovinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
Aga kes laulab refrääni ?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmõni pärisinimene ka või ainult teleturg?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Mul on korraga kaks küsimust:
1) Kuidas pagan saan ma uues Facebookis valida, et minu uudisvoos näeks sõprade uuendusi kronoloogilises järjekorras? Varem sai valida "Top stories" või "most recent", nüüd enam mitte. Settingutes ka ei leidnud. Tüütu on.
2) Soovitage parima hinna ja kvaliteedi suhtega vesipiipu. Ei pea olema maailma parim isend, aga mingit eriti väikest junni (või sellist mida on kehv "käima saada") ka ei tahaks. Hinnaklass võiks olla vesipiipude keskmise lähedal, täpset summat ei oska öelda. Kindlasti kellelgi on kogemusi .
Tänud ette !
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMul on korraga kaks küsimust:
1) Kuidas pagan saan ma uues Facebookis valida, et minu uudisvoos näeks sõprade uuendusi kronoloogilises järjekorras? Varem sai valida "Top stories" või "most recent", nüüd enam mitte. Settingutes ka ei leidnud. Tüütu on.
Tänud ette !
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustUus küsimus madratsite kohta. Millistes Tallinna poodides ma saan Sleeppwell madratseid proovida?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Oskab keegi soovitada campingu kohta Eestis, kus oleks võimalik tegeleda kalapüügiga ning jalgpalli või mõne muu spordialaga?
Hind ei tohiks väga krõbe olla ja magamiskohti oleks kuskil umbes 10 ringis.
Olen uurinud erinevaid puhka eestis lehekülgi ning pakkumisi on nii palju ja erinevaid, et ei oska valida miskit.
Tegu võib olla ka kellegi suvilaga kes rendib seda suvel mõneks päevaks välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustVasakul paneelil on News Feed ja seal must nooleke. Sealt saad valida.
Keegi II punkti osas ei oska nõu anda ?
(reminder)
2) Soovitage parima hinna ja kvaliteedi suhtega vesipiipu. Ei pea olema maailma parim isend, aga mingit eriti väikest junni (või sellist mida on kehv "käima saada") ka ei tahaks. Hinnaklass võiks olla vesipiipude keskmise lähedal, täpset summat ei oska öelda. Kindlasti kellelgi on kogemusi
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAitüma, sellega sai korda
(reminder)
2) Soovitage parima hinna ja kvaliteedi suhtega vesipiipu. Ei pea olema maailma parim isend, aga mingit eriti väikest junni (või sellist mida on kehv "käima saada") ka ei tahaks. Hinnaklass võiks olla vesipiipude keskmise lähedal, täpset summat ei oska öelda. Kindlasti kellelgi on kogemusi
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAitüma, sellega sai korda
(reminder)
Kommentaar
-
Äkki keegi oskab öelda kust saaks vaadata palju ma kuus keskmiselt alla ja üles laen? Mul on 3.5G EMT netipulk, 15GB on kuu piirang. Mul on see olnud juba umbes 2 aastat ja peaaegu kunagi pole limiit täis saanud. Nüüd on aga viimased paar kuud juba nädal enne kuu lõppu 15GB täis ja neti kiirust vähendatakse. Ei ole ka hakanud rohkem asju tõmbama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar