Kas kuskil Tallinnas või netis on keegi roosat isoleer- või tavalist teipi müügil näinud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Even Vaata postitustno ikka ehtne reebor or nike oli. kõrge viis jasper!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas keegi oskab mulle kiirelt visata mingi nilbe lauluvideo, kus oleks võimalikult geid mehed, kes teevad mingit puu- või ehitustööd?
Tundub, et DJ Dannar teeb kolmapäevase EE jaoks playlisti.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTundub, et DJ Dannar teeb kolmapäevase EE jaoks playlisti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas keegi oskab mulle kiirelt visata mingi nilbe lauluvideo, kus oleks võimalikult geid mehed, kes teevad mingit puu- või ehitustööd?
80ndad? midagi Army of Lovers, Erasure, Pet Shop Boys, Right Said Fred, Frankie Goes to Hollywoodilt? YMCA?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSimpsonites oli kord osa, kus Homer arvas, et Bart on gay ning viis ta terasetööstusesse. Seal oli laul. Kahjuks ei suuda ma seda youtubest tuvastada. Kui keegi on osavam siis tuld.
osa ise on see
http://en.wikipedia.org/wiki/Homer%27s_Phobia
Kommentaar
-
Kuskohast leida Tallinnas kellaseppa, kes on suuteline Swiss Military käekella patarei ära vahetama ilma kella lõhkumata? Kolm kellaseppa on käed üles tõstnud seni...
Kell jämedas plaanis siis sellisest seeriast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar