Algselt postitas metssiga
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEuroparlamendi valimiste viimased projektsioonid? (just Eesti kohtade jaotuse osas)
*Ilmselt ei vasta siiski tõele kuna tegu hetkel tassis oleva kohvipaksu pealt ennustamisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEuroparlamendi valimiste viimased projektsioonid? (just Eesti kohtade jaotuse osas)
Võib-olla:
Yana Toom <-> Mihhail Stalnuhhin
Yana Toom <-> Kaja Kallas
Yana Toom <-> Mikko Marianne
Tunne-Väldo Kelam <-> Ene ErgmaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustmänd ei ole ajalooliselt isegi mööblipuit, on liiga pehme, jäävad peale igast kriimud, muljumised jne, ainult lakkides või õlitades värvitu õliga kolletub ära, ajab vaiku, palju oksakohti, st ebakvaliteetset puitu. tamm on kõige selle vastand.
Algselt postitas fitti Vaata postitustMetsavana fitti lisaks siia osta ka eksklusiivsusfaktori. Eesti metsades on mändi üle 30%, tamme alla 0,5%. Lisaks tuleb tammest kummutit oodata poole kauem - männi küpsusvanuseks loetakse 90 a, tammel 150-200 a.
Aitäh härrad.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMadara juuksur Kristiines. 5 euri, 5 minti.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMadara juuksur Kristiines. 5 euri, 5 minti.
Mul on kaks viimast korda maksnud kuueka.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustFourFourTwo /.../ Stockis on kogu aeg täitsa olemas olnud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas ddbb Vaata postitustKui mul on liising auto ja ma pean hooldusse minema, kas ma pean minema samasse teenindusse kust ma auto ostsin?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSee ei olene sellest kas sul on liising või mitte. Kui sul on autol garantii, siis pead margiesindusse hooldusesse minema. Kui garantiid pole siis võid ükskõik kus käia. Liisingufirmat see ei huvita kus sa oma hoolduseid teed.
Kommentaar
-
Algselt postitas ddbb Vaata postitustOkei aga kui mul on auto ostetud vehost ja ma lähen catweesi siis on ok?
Sama teema on Opeliga, kui mul veel seda marki oli, siis polnud vahet kas käisin Viking Motorsis või Amservis.
Soovitan sul võtta mõlemast kohast hinnapakkumus. Hinnad erinevad kohati väga oluliselt. Isegi sama firma erinevate teeninduste hinnad on kohati päris erinevad. Näiteks Sõpruse pst Amservist sain mina korralisehoolduse pakkumusese 280 euri peale ja Tähesaju Amservist tehti 200 erine pakkumus. Mis sa arvad kus ma hoolduse teha lasin?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingis teemas toimunud hipsterite ja peedijõuru põhjal tekkis küsimus, et kas veganpihvid alla tohivad neelata?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar