Kas sporditähe laadset ajakirja enam Eestis ei ilmu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustOled kindel, et asi nii must-valge on? Et eurosööta saanud vintske ruunatud kana roka peal ökonaudiks saab... Kahtlen sügavalt. Kui ikka terve elu "Priimat" kimunud oled, siis ei aita kaks suve värsket maaõhku kopse puhtaks teha.
Muna struktuur on selle aja jooksul pidevalt erinev. Vahel on koor vahel nii õhuke, et õrna "koksu" peale lihtsalt puruneb. Mõnikord on munad üldse ilma kooreta (munakollane lihtsalt). Eks neil on vitamiinide ja muu vajaliku puudus.
Nüüd, peale 13 kuud, on munad nagu "ehtsad" munad. Ilusa kollase rebu ja tugeva koorega, ning vägagi maitsvad. Ja kanad on korralikult kosunud- enne kui mõni vanadusse sureb, peaks korraliku kanasupi saama.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustUmbes üks aasta kulub, enne kui tulevad nö. mahemunad.
Muna struktuur on selle aja jooksul pidevalt erinev. Vahel on koor vahel nii õhuke, et õrna "koksu" peale lihtsalt puruneb. Mõnikord on munad üldse ilma kooreta (munakollane lihtsalt). Eks neil on vitamiinide ja muu vajaliku puudus.
Nüüd, peale 13 kuud, on munad nagu "ehtsad" munad. Ilusa kollase rebu ja tugeva koorega, ning vägagi maitsvad. Ja kanad on korralikult kosunud- enne kui mõni vanadusse sureb, peaks korraliku kanasupi saama.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Mida mägram***i toimub ?!?! IGA EPLi artikli all kus on juttu kooseluseadusest või Vooglaiu sihtasutusest on kommentaariumis kõik konsensiuslikult Varro seljataga, tuleb toetavaid kommentaare mis (mitte küll alati, aga siiski päris sagedasti) on geivaenulikud ja räägivad sama juttu, et "kui nüüd saab kooselu registreeruda, siis on järgmine põlvkond puha pederastid" .
Kust need inimesed sinna tulevad? Mulle on üldiselt jäänud mulje, et EPLi võiks lugeda enamasti ikka mõistlikud inimesed ja ühiskonnas ma näen selle kooseluseaduse toetajaid rohkem kui vastaseid, aga seal on selline pilt. Kas Vooglaid maksab mingitele kommenteerijatele vmis?
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas Ida Tallinna keskhaigla juures või lähistel õnnestub kuskil pikemalt kui 15 minutit tasuta kah parkida,äkki ei jõua 15 mintsiga inimest haiglasse toimetatud...?Mis seal spordihalli juures parkimisega on?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustja ühiskonnas ma näen selle kooseluseaduse toetajaid rohkem kui vastaseid
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKust need inimesed sinna tulevad? Mulle on üldiselt jäänud mulje, et EPLi võiks lugeda enamasti ikka mõistlikud inimesed ja ühiskonnas ma näen selle kooseluseaduse toetajaid rohkem kui vastaseid, aga seal on selline pilt. Kas Vooglaid maksab mingitele kommenteerijatele vmis?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSelleks meil ongi kommentaariumid. Seltskonnas ütled üht ja kodus arvuti taga olles, saad öelda seda mida TEGELIKULT mõtled
Ja Päevaleht on ikkagi ise süüdi, et nad selle teema selliseks keerasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEPL-i kommentaarium toitub läbi Delfi. Ehk valdav osa lugejaid tuleb Delfi.ee kaudu, aga mitte epl.ee kaudu. Sellest ka vastav debiilsusfaktor.
Ja Päevaleht on ikkagi ise süüdi, et nad selle teema selliseks keerasid.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustTänud, ma just lootsingi, et Sina sama kontserni tegelasena oskad teemasse veidi selgust tuua. Sest täna hommikul jälle veendusin EPLi kommentaatorite rumaluses kui "10 miljoni e-kaasmaalase" teema all ei saanud mitte ükski kommentaator aru, et resident ja kodanik ei tähenda sama asja...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldhttp://uudised.err.ee/k/eesti/e406d1...7-d6900b6ab3f4
Err peaks ju ka "mõistlike inimeste" lugemis vara olema?
Ma hirmsasti tahaksin näha kuidas Hollandis iga viimane kui tüdruk täiskasvanuks saades hooraks hakkab, sp et seal punaste laternate tänavad ja prostitutsioon lubatud on...
Kommentaar
-
Selline suhtumine kommentaariumites ei tohiks küll kellelegi üllatusena tulla. Majandusuudiste all on alati mingid vennad, kes nõuavad 1500 eurost miinimumpalka, kaitsepoliitikauudiste juures soome põgenejad, kelle arust riik=valitsus jne. Selliseid madalalaubalisi lahmijaid leidub igas riigis ja rahvuses.
Aga mis puutub sellesse kooseluseadusesse siis minu arust sellisel kujul on ta veidi jama küll. Samasoolisetele paaridele on kindlasti vaja õigused tagada aga milleks tekitada heterodele mingi kooseluvorm juurde, mis on täpselt sama mis abielu? See on jälle lisabürokraatia ju. Nimetagu siis asju õigete nimedega. Ja muidugi see jube kiire-kiire jälle - millegi pärast vaja kibekiiresti enne suvepuhkust asjaga ühele poole saada. Sahkerdamise ja keerutamise maik on juures kuidagi. Aga vast võetakse vastu, läheb natuke aega mõõda ja kõik on maha rahunenud jälle.
Täiega offtopicucs kisub muidugi järjekordselt...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustSelline suhtumine kommentaariumites ei tohiks küll kellelegi üllatusena tulla. Majandusuudiste all on alati mingid vennad, kes nõuavad 1500 eurost miinimumpalka, kaitsepoliitikauudiste juures soome põgenejad, kelle arust riik=valitsus jne. Selliseid madalalaubalisi lahmijaid leidub igas riigis ja rahvuses.
Aga mis puutub sellesse kooseluseadusesse siis minu arust sellisel kujul on ta veidi jama küll. Samasoolisetele paaridele on kindlasti vaja õigused tagada aga milleks tekitada heterodele mingi kooseluvorm juurde, mis on täpselt sama mis abielu? See on jälle lisabürokraatia ju. Nimetagu siis asju õigete nimedega. Ja muidugi see jube kiire-kiire jälle - millegi pärast vaja kibekiiresti enne suvepuhkust asjaga ühele poole saada. Sahkerdamise ja keerutamise maik on juures kuidagi. Aga vast võetakse vastu, läheb natuke aega mõõda ja kõik on maha rahunenud jälle.
Täiega offtopicucs kisub muidugi järjekordselt...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar