320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
PALUN, tõlkige mulle keegi - kui panen 50 euri sisse , nad annavad 50 juurde. Kas pean siis läbi mängima 500euri või 1000 euri ? Ehk kas algne deposiit läheb arvesse ?
Ja kui kiirelt saan raha välja kanda kui olen boonust kasutanud ? kui panen 50 peale ja nad duubeldavad boonusrahaga 100ni, siis ma algset 50 € deposiiti välja kanda ei saa ju ?!?
Palun selgitage, mina aru ei saanud.
Kommentaar
-
Kui 50 euri paned kontole ja 50 saad boonuseks, siis pead ainult boonuse raha (500 euri) läbi mängima üle 1.4 koefitsendiliste üksikpanustega. Enne seda raha välja kanda ei saa, ning mingi teatud tähtaeg on boonuse lunastamiseks.
Ma eeldan, et algset deposiiti sa välja kanda ei saa, enne kui boonus lunastatud ei ole. Võid muidugi Unibeti klienditoest üle küsida. Paljudes kohtades on nii, et kui algset deposiiti tahad välja kanda, siis boonus muutub kehtetuks.
10bet.com-is pidin ma läbi mängima 75 euri boonust 8 korda ja ainult 50% panuse suurusest läks läbimängimisele, ehk kokku pidin 1200 euri läbi mängima et 75 eurist boonust avada....ning asian handicapid ja overid/underid ei lugenud, ning koefitsent pidi vähemalt 1.6 olema
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKui 50 euri paned kontole ja 50 saad boonuseks, siis pead ainult boonuse raha (500 euri) läbi mängima üle 1.4 koefitsendiliste üksikpanustega. Enne seda raha välja kanda ei saa, ning mingi teatud tähtaeg on boonuse lunastamiseks.
Ma eeldan, et algset deposiiti sa välja kanda ei saa, enne kui boonus lunastatud ei ole. Võid muidugi Unibeti klienditoest üle küsida. Paljudes kohtades on nii, et kui algset deposiiti tahad välja kanda, siis boonus muutub kehtetuks.
10bet.com-is pidin ma läbi mängima 75 euri boonust 8 korda ja ainult 50% panuse suurusest läks läbimängimisele, ehk kokku pidin 1200 euri läbi mängima et 75 eurist boonust avada....ning asian handicapid ja overid/underid ei lugenud, ning koefitsent pidi vähemalt 1.6 olema
Kommentaar
-
mis laulu/tunnusmeloodiat(detektiivi kaasus on ehk uitvihje) meenutab see käik The Amazing Spiderman 2 OST - My Enemy's 1:50?
-e- kriminaalne Venemaa?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMillises poes müüdakse kohvitopse kaanega?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMillises poes müüdakse kohvitopse kaanega?
Kindlasti on ka Rimis ja Konsumites.
Hind jääb 2-3 euro vahele 10 topsi eestAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Ma mõtlen, et neid, kus kaan ka....ns topse nägin ja tean ise ka, et peaks igas poes olema.
zelee pakutud looduse säästmise variant ei sobi mulle.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa mõtlen, et neid, kus kaan ka....ns topse nägin ja tean ise ka, et peaks igas poes olema.
zelee pakutud looduse säästmise variant ei sobi mulle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa imestan, et kuidas see postitus on siin pool päeva olnud, aga keegi pole midagi öelnud.
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa mõtlen, et neid, kus kaan ka....ns topse nägin ja tean ise ka, et peaks igas poes olema.
zelee pakutud looduse säästmise variant ei sobi mulle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKust saaks Tallinnast analoogset plastmassist süstalt osta?
308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar