Kas siin mõni IT-guru on kes viitsib selgitada kuidas Elioni Inteno ruuteri abil väljaspoolt koduvõrku IP-kaamerat vaadata saab?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKui mul on Android mobla pandud mute peale, siis ajab närvi kui mingi vine klipp või mäng lõugama hakkab käivitamisel. Mida ma näppima pean, et mobiil oleks stabiilselt vait?
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKui mul on Android mobla pandud mute peale, siis ajab närvi kui mingi vine klipp või mäng lõugama hakkab käivitamisel. Mida ma näppima pean, et mobiil oleks stabiilselt vait?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks joostakse staadionil ringe vastupäeva? Kas lisaks traditsioonide järgimisele on ka muid põhjusi?
ei tea, pakun ka paremakäeliste diktaati
kuigi jooksukiiruse pealt ei ole vist erilist vahet,
aga näit. jalgrattaga tuleb vasaku kurvi võtmine paremakäelisel nagu sujuvamalt välja kui parempööreGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas taimomees Vaata postitustÜks variant on tõmmata Mute rakendus https://play.google.com/store/apps/d...id=muter.muter
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKeera heliseadetest maha. Äppi pole mõtet tõmmata selle jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustMonopoly Deal kaardimäng, kust osta saab? Peab olema eestikeelne ja uus.
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustMonopoly Deal kaardimäng, kust osta saab? Peab olema eestikeelne ja uus.For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.
Lisaks ma nüüd ei mäleta, aga kunagi jäi silma kas Apollost või Rahva Raamatust ka."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMiks joostakse staadionil ringe vastupäeva? Kas lisaks traditsioonide järgimisele on ka muid põhjusi?
Sama teema on ka näiteks võistlustel, kus osalevad loomad (hobused, koerad jne).
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustRahva raamat. Apollo. Ludo lauamängupood.
Algselt postitas Raitsu Vaata postitusthttp://bit.ly/1rS1pZe
Lisaks ma nüüd ei mäleta, aga kunagi jäi silma kas Apollost või Rahva Raamatust ka.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar