Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Paar nädalat tagasi Pärnus peale rannaskäiku jäin autosse istuma Maxima XX ees ning seal oli kaks mustlastüdrukut kes müüsid oma roose ning mõtlesin ise sama - kas reaalselt teenivad ka midagi sellega? Ja mu imestus oli suur kui nägin, et ~10-15 minutiga müüsid ikka omajagu neid roose maha. Seega midagi nad ikka saavad sealt..
Minu küsimus - oskate soovitada Tallinnas / Harjumaal remonditöökoda või kasvõi eraisikust remondimeest kes parandab autode audiosüsteeme? Autoks Peugeot 206 2003aasta oma ning kõlarid ei tööta - raadio töötab ja võtab pildi ette aga kõlaritest ei tule mingit heli. 90% tõenäosusega võin öelda, et kuskilt on juhe lahti, sest heli kadus peale mitmeid löökaukudest läbisõitmisi.Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
See on üleeuroopaline kuritegelik organisatsioon. Youtubes on lahedaid filme nendest mustlastest.
Järgneva video lõpus näete mustlaste bossi kah. Elab suures Rumeenia villas. Raha on nendel bossidel päris palju kuna kõik euroopa mustlased on nende orjad. Kuid see pole veel nokkimis järjekorra tipp. Ka need mustlasbossid vastutavad kellegi ees. Kuuldavasti siis kohalike Rumeenia, Serbia ja Bulgaaria korrumpeerunud võimutegelaste ees, kes neid tumedaid pätipoisse seaduse eest kaitsevad.
Kommentaar
-
Vaata äkki pakub huvi. http://www.soov.ee/harjumaa/Cube_Rea...___3012674.htm
Tänud, aga see kahjuks 26 tolli nagu ma aru saan
.
THEO HERNANDEZKommentaar
-
Kommentaar
-
Mis trahullus see ice bucket challenge on ja miks inimesed sellise pasaga kaasa jooksevad?
Ja millal võiks oodata näkkulaskmis kampaaniat?Kommentaar
-
BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse