Kihlveokontorid siis maksaksid mõlemale mehele tehtud panused välja?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kusjuures mina ütlekski, et see on Götze värav. Tahtsin korraks isegi sama teemat üles tõsta aga .. ahh.. mõttetu arutelu. Mis puutub seda, et pall oleks ka ilma seljata väravasse läinud, siis ma võin kihla vedada, et väravavaht oleks siis käed ette saanud aga oleks tädil rattad all..BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKusjuures mina ütlekski, et see on Götze värav. Tahtsin korraks isegi sama teemat üles tõsta aga .. ahh.. mõttetu arutelu. Mis puutub seda, et pall oleks ka ilma seljata väravasse läinud, siis ma võin kihla vedada, et väravavaht oleks siis käed ette saanud aga oleks tädil rattad all.."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas kusagilt värskeid astelpaju marju juba saada on? Noh Balta turult näiteks? Oleks nii mõnisada grammi tarvis.
P.S. Said selle otsitud kana kunagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustkust võib leida Tallinnas sellist legendaarset kella nagu Casio F-91W ? Oleks soov üks selline endale osta.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustkust võib leida Tallinnas sellist legendaarset kella nagu Casio F-91W ? Oleks soov üks selline endale osta.
Ja kui seda ka seal ei ole, siis huvitav on seal niiehknaa, et raisku see käik kindlasti ei lähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas kusagilt värskeid astelpaju marju juba saada on? Noh Balta turult näiteks? Oleks nii mõnisada grammi tarvis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas meil mõni regulaarne Tallinn-Tartu vahel bussiga sõitev inimene on? Et kui ma täna õhtul tahan minna mingi 20.30 või 21.00 bussiga Tartusse, kas ma pean siis kindlalt pileti ammu ette ostma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKas keegi on Uuu'd päriselt oma silmaga näinud?varupallivarupumpaja
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar