viru tänaval on tavaliselt ikka 2-3 putkat lahti. võimalik, et on ka westmanni äris mõned närbukesed.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi selgitaks lühidalt tüpoloogia ja taksoloogia erinevust teadusmetodoloogia kontekstis?
Tüpoloogia on süsteem mida kasutatakse asjade gruppidesse panemiseks selle alusel kui sarnased nad on.
Ma mäletan mul endal oli ka vaja taksoloogia kohta uurida, kuid mitte kuskilt internetist ei leidnud kui Eesti keeles otsida, aga siis pane lihtsalt inglise keeles ja voila!
Kuid tuletaks meelde, et see on rumalate küsimuste küsimise koht
Kommentaar
-
Ma panen rumala küsimusüleskutse.
Kas mõni andekas disainer ei võiks teha kiirelt ABC Tissi reklaamplakati, kus ühelpool on väikeste tissidega "ostad ise joogi" ja teisel pool on suurte tissidega "sulle tehakse välja" võrdlused?
P.S. Fitti on keenjus!
mõtteid reklaamitööstusele.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustKas Venemaale sõites on igaljuhul seda turismiviisat vaja, ka juhul kui kõigest ühe öö Peterburis viibid?
Kommentaar
-
Abipalve targemate poole selle seaduse osas https://www.riigiteataja.ee/akt/118032011008
Kolleeg (18a) alustas septembris õppimist täiskasvanute gümnaasiumi 12. klassis. Algul käis pärast koolipäevi ka tööl, kui siis küsis koolist kooliskäimise tõendi ja enam peale kooli tööle ei lähe.
Nüüd on aga juhataja marutige. Lärmab, et ta peab pärast kooli ikka tööle tulema, sest muidu ei tule tunde täis. Ütles veel, et selline seadus kehtiks vaid juhul kui töötaja on alaealine. Aga why the fuck see siis täiskasvanute seadus on? Kas ei ole nii, et kui koolitõend toodud, ei olegi enam kohustust tunde täis saada?
Kommentaar
-
Mul ka üks rumal küsimus.
Tahaks enda emaili kontot mobiili panna sisse (android 4.4) kuid miskipärast ei lase ta mul edasi minna kui meilikonto ning parool on sisestatud.
Meilikontos on selline märk nagu "-" sees ning kui see eemaldada siis laseks ka edasi minna. On mingit nõksu kuidas sellest jagu saada?
edit. ok, leidsin viisi kuidas ise seadeid panna ning sellest mööda minna, aga nüüd ei saa serveriga korralikku ühendust
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMul ka üks rumal küsimus.
Tahaks enda emaili kontot mobiili panna sisse (android 4.4) kuid miskipärast ei lase ta mul edasi minna kui meilikonto ning parool on sisestatud.
Meilikontos on selline märk nagu "-" sees ning kui see eemaldada siis laseks ka edasi minna. On mingit nõksu kuidas sellest jagu saada?
edit. ok, leidsin viisi kuidas ise seadeid panna ning sellest mööda minna, aga nüüd ei saa serveriga korralikku ühendustBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas zizi Vaata postitustmis vahet on, kas ostan fifa 15 või fifa 15 ultimate edition xboxile. Millest ma ilma siis jään? Või mis eelised/puudused on st.
40 FIFA Ultimate Team Gold Packs (1 kuldpakk nädalas)
FUT Loan Messi (Saad kohe Messi viieks mänguks)
The adidas® All-Star Team
The adidas® Predator Boot Collection
3 new Celebrations
Historic Club Kits
Subjektiivne teema tegelt. Kui on plaanis Ultimate Teami kuldadesse raha matma hakata, siis on mõistlik see Ultimate Edition võtta, sest nii saad vähemalt ühe paki nädalas tasuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustSkännisin halbade laulude teema 2x läbi aga ei leidnud ühte blogiposti kuhu oli 2013 vms halvimad Eesti lood kokku kogutud.
Oskab keegi hea inimene aidata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMul ka üks rumal küsimus.
edit. ok, leidsin viisi kuidas ise seadeid panna ning sellest mööda minna, aga nüüd ei saa serveriga korralikku ühendustAlgselt postitas elx Vaata postitustMis server on? Seritfikaati pole ehk?
IMAP setting
server - pod51013.outlook.com
Port 993
SSL
Moblas samad settingud ei tööta.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar