Kui peas on näts kas seda saab ärea ilma juukseid lõikamata ?(Minul ei ole näts peas)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustKui peas on näts kas seda saab ärea ilma juukseid lõikamata ?(Minul ei ole näts peas)AILTON
Kommentaar
-
Mul on sarnane jublakas, mis aitab arvutil infraredi tekitada. Arvutipoodidest pead otsima. http://www.k-arvutisalong.ee/index.p...earch&lang=est
Helide konvertimine midiks peaks olema küllalt võimatu missioon, vähemale ei ole mina kuulnud, et sellele normaalset lahendust oleks. Pead otsima endale mingi valmis midi faili soovitud lauluga. Neid peaks guugeldades hädapärast isegi leidma."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustHelide konvertimine midiks peaks olema küllalt võimatu missioon, vähemale ei ole mina kuulnud, et sellele normaalset lahendust oleks.
muuda laiend arvutis ära, proovi
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustlakibensiiniga peaks saama
mingi taimeõliga mögistamine võiks ehk abiks olla.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkuule, ära anna hulle soovitusi inimesele, pärast valab ennast veel torusiiliga üle või midagi.
mingi taimeõliga mögistamine võiks ehk abiks olla.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Budulojus ei saanud vist küsimusest aru
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustKui peas on näts kas seda saab ära ilma juukseid lõikamata
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitusttorusiil
Kunagi oli ka sellest kassitapmisloos see möll peategelane aga ma thaaks ikka teada, mis see täpsemalt on siis vms?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustvala torusiili näiteks o,5l plastpudelisse, pane hõbepaberi tükikesi sisse, keera kork kõvasti kinni ja viska pudel eemale, küll sa sisi näed
Jaa siis pudel paisub,paisub,paisub,paisub,kuni ta plahvatab.Kungai tegin ise kah siukest asja.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar