Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Oleneb vist perearstiga läbisaamisest ja sellest, mis sul probleemiks on ja kas soovib sind ise üle vaadata vms (ma arvan). Ise sain hiljuti telefonis asjad aetud ja tehti ära digitaalselt.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Miks minu jalgpalliklubi FB avalike ürituste alla ilmuvad pidevalt sellised spämmbotid? Kuidas sellest lahti saada?
Tere,
Ma laenata abivajajatele .Ma on kapitali kasutada anda erilaenude lühi-ja pikaajaline alates 2000 € euro à10.000.000 kõik tõsised inimesed, aus ja heade kommetega tahavad selle prêt.3% intressi aastas vastavalt eest tasutud summa on eriti, võtke mind e-posti teel rohkem teavet
Minu email: claudielamorilles@hotmail.frThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Külaline
Kommentaar
-
sain kirja. kirja sees oli täpselt nagu pankadest saadav pin koodi paber. pead lahti rebima ja siis urgitsema sealt, et koodi ennast näha. nägin. aga mitte kusagil pole öeldud, et mille pin kood see on. ühtegi viidet pole ümbrikul saatja kohta, paberil endal pole ühtegi viidet. lihtsalt, et pin kood, nimi, aadress ja mingid numbrid. pole viimasel ajal ühtegi kaarti tellinud peale ühiskaardi aga sellel ei tohiks olla ka ühtegi pin koodi. võrdlesin seb ja swedi pin koodi ümbrikutega ja nendel kõigil märked peal, et seb ja swedi oma. pm siis, mille või kelle pin kood see võiks olla ja kas kellegil on samasugune juhtum olnud?forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
mul tegi sellist nalja LHV.. varsti tuleb kaart ise ka järgi ehksain kirja. kirja sees oli täpselt nagu pankadest saadav pin koodi paber. pead lahti rebima ja siis urgitsema sealt, et koodi ennast näha. nägin. aga mitte kusagil pole öeldud, et mille pin kood see on. ühtegi viidet pole ümbrikul saatja kohta, paberil endal pole ühtegi viidet. lihtsalt, et pin kood, nimi, aadress ja mingid numbrid. pole viimasel ajal ühtegi kaarti tellinud peale ühiskaardi aga sellel ei tohiks olla ka ühtegi pin koodi. võrdlesin seb ja swedi pin koodi ümbrikutega ja nendel kõigil märked peal, et seb ja swedi oma. pm siis, mille või kelle pin kood see võiks olla ja kas kellegil on samasugune juhtum olnud?kaks firmatorti, kast pepsit!Kommentaar
-
Täiesti võimalik see LHV teema, ma tegin ka kaardi suhteliselt selle võimaluse alguses ja saab ka kohe-kohe aeg täis.
Ma muidugi ei lasknud selle asemel asenduskaarti saata ja seega ei tea kuidas nad PIN-e saadavad, sest tegin hiljem jalgpallikaardi.
Samas LHV andis kenasti meili teel teada, et kaart hakkab aeguma ja ka internetipangas on see ilusti nähtavale toodud.BVB - VaprusKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar