Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
MusicBeeThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kas kõik need natsionalistid ja kõiki teisi rahvuseid võõrastavad foorumitegelased on koguaeg sama asja jauranud või on nüüd järsku vähe teravamalt hakanud häält tegema?
Küsin sp, et varem ei täheldanud seda nii palju aga viimase paari nädala jooksul päris palju silma jäänud seda huinjaad.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Eelmine talv sai uued suusad muretsetud, aga kepid mingist iidamast aadamast ajast jäetud. Kuna ilma polnud väga ning kiiret ka mitte, siis sai uute suusakeppide muretsemine lükatud sellesse aastasse. Igatahes sattusin kogemata spordipoodi ja sai müüjalt küsitud mis pikkusega võtma peaks. Ise olen 180cm pikk, soovitas 145 võtta. Loogika, et müüja võiks teada teemat ning sai ära võetud. Nüüd igaks juhuks sai guugel hõppesse aetud ja tark otsingumootor ütleb mulle, et peaks kepid olema hoopis pikkus *0,9 ehk 162cm. Ehk pajatage kas peaks poodi tagasi minema ja kepid ära vahetama või on see 145cm piisav ning 162 jääb ebamugavaks. Mingit üli kiirust taga ei aja. Pigem hea enesetunde nimel. Kuna suusad ja klambrid uisustiili omad siis seda saabki viljeletud. Klassika jätan Maele ja Veerpalule.
Kommentaar
-
Mis üldse suuskade puhul on normaalne hind, millega arvestama peab? Noh uisustiilist räägime ikka ja kogu tavaar kokku.
edit: Jaak Mae räägib nii:
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa olen 187 ja keppide pikkus 172. Uisutamiseks väga hea, kuigi väga raske on normaalse hinnaga nii pikka keppi saada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustIgatahes sattusin kogemata spordipoodi ja sai müüjalt küsitud mis pikkusega võtma peaks. Ise olen 180cm pikk, soovitas 145 võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui ma nüüd Rademari tagasi lähen nende keppidega, kas nad saadavad mu pikalt või vahetavad välja? Tšekk on alles, kõik pakendid sildid küljes.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitust145 jääb minu meelest ikka uisu jaoks lühikeseks. Kas just päris 162 peab olema (kuigi see 0,9-ga korrutamine on õige valem), aga mingi 10cm pikemad võiksid kindlasti need suusakepid olla.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustkui mina kunagi suusatasin(sain isegi 2 AP-d selle eest), pidid kepid õlgadeni ulatuma"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui ma nüüd Rademari tagasi lähen nende keppidega, kas nad saadavad mu pikalt või vahetavad välja? Tšekk on alles, kõik pakendid sildid küljes.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar