Kus on Tallinnas kõige pikem sisejooksurada ja kus saab ka jooksmas käia?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKus on Tallinnas kõige pikem sisejooksurada ja kus saab ka jooksmas käia?
Lasnamäe Kergejõustikuhallis on ka ovaal 200 meetrit ja enne nelja minnes küsitakse 2,50 korra eest, pärast seda ja nädalavahetusel 3,80. Koos jõusaaliga on vastavad näitajad 4,50 ning 5,50.
Audenteses on ka rada 200, aga seal on külastus seotud terve kompleksi külastusega ehk üks kord 13 eurot (areen, jõusaal, ujula).Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKus on Tallinnas kõige pikem sisejooksurada ja kus saab ka jooksmas käia?
Kommentaar
-
[Algselt postitas Kasper Vaata postitustTallinna Spordihallis Kalevi halli kõrval on vist kõige lihtsam seda teha. Rada 200 meetrit, 120 minutit treenimist rajal või jõusaalis maksab 3,80.
Lasnamäe Kergejõustikuhallis on ka ovaal 200 meetrit ja enne nelja minnes küsitakse 2,50 korra eest, pärast seda ja nädalavahetusel 3,80. Koos jõusaaliga on vastavad näitajad 4,50 ning 5,50.
Audenteses on ka rada 200, aga seal on külastus seotud terve kompleksi külastusega ehk üks kord 13 eurot (areen, jõusaal, ujula).
[Algselt postitas ericbana Vaata postitustLasnamäel tuleb ümber ovaali joostes kokku 250m. Tallinna spordihallis ilmselt umbes 10-15m vähem, sest kurvid on järsemad.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRein, ära koli veel sisse ära - õues kannatab joosta küll. Minu meelest on hallides täiesti kohutav joosta, tohutu hapnikuvaegus tuleb peale.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRein, ära koli veel sisse ära - õues kannatab joosta küll. Minu meelest on hallides täiesti kohutav joosta, tohutu hapnikuvaegus tuleb peale.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustVeepumba (või üldse mingi elektrimootori) mähkimisega on keegi kokku puutunud? 1,1 kW veepumba mootor, mis selle mähkimine maksma võib minna? Uue pumba ostmine ei meeliskle...
"Viktori nimeline mees tegeleb niisugeste asjadega.5065347"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKust on mõistlik ja soodne Filipiinidele lennata, kui stardikoht on kusagil Tai-Cambodia-Vietnam kandis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNoh, nagu kõrgmäestikus jooksmine. Annabki sulle parema võhma! Aga mis veel tähtsam, Saarlane, sul seda võhma on, treeni nüüd kiirust ka juurde!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEhk sisuliselt analoogne juhtum meie Kalevitega. Et Kalev/Cramol pole mingit seost nõukatiitli võitnud Tallinna Kaleviga, aga väljapoole tundub justkui sama värk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Memento Vaata postitustVäga ei tundu ju. Ses mõttes, et Cramo vahel oli veel Ehitustööriist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar