Kuidas leidsid? Lahendust oleks just vaja.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas kunagi siin foorumis nii on olnud, et kõikide teemade viimase postituse on teinud sama inimene? Ja kui ma seda teeks, kas saadaks minu peale kurjaks ka?
PS: Pühapäev on maailma kõige mõttetum ja igavam päev töötamiseks
Kommentaar
-
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
-
läpakas ei näita enam (alates eile ohtust) nagu ta omaks dvd rom. ehk siis my computeris on selle kohapeal tühjus, kus ta varem ilutses.Kommentaar
-
-
nägin mingi reklaami lõppu kus magus hääl käskis sms saata ja sõnumis sisuks oli miskine 12cm, mis kuradi asi see on? egas ometi pea oma riista pikkust saatma? ja mis me seal siis vastu saadetakse? augu sügavus, läbimõõt?Kommentaar
-
Saadad jah enda riista pikkuse ja ma pole küll ammu seda reklaami näinud ning täpselt ei mäleta, aga vist ei saa sa midagi vastu.nägin mingi reklaami lõppu kus magus hääl käskis sms saata ja sõnumis sisuks oli miskine 12cm, mis kuradi asi see on? egas ometi pea oma riista pikkust saatma? ja mis me seal siis vastu saadetakse? augu sügavus, läbimõõt?
Võib-olla arvutatakse "Eesti Kuldset Keskmist"Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
halvimal juhul ootab romi vahetus, mul oli ka sama jama. viisin garantiisse tuli välja et mingi juhe oli lahti. tehti korda. läks nädal mööda, jälle ei tööta. lõppes asi romi vahetamisega. kontrolli üht asja: device manageris, kas seal näitan ROMiAILTONKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar