Ühe ööpäevaga Tallinnast Slovakkiasse? No edu!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÜhe ööpäevaga Tallinnast Slovakkiasse? No edu!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSittuge verd.
Mõtlesime autodega minna. 1 ööpäev sinna, 3-4 päeva kohapeal ja 1 ööpäev tagasi. Ajakulu on küll suurem, aga transport peaks 3-4x odavam olema kui lennukiga minnes. Lisaks omale sobivad kuupäevad ning masin ka kohapeal kasutamiseks. Eile researchi tehes tundus Jasna kõige kiftim koht, kuhu suusatama minna. Bookingust vaatasin, et seal kandis on ööbimine ka küllaltki odav. Mingisugused apartmentid kolmeks ööks neljale inimesele 130-180€. Kahepäevane mäepilet maksab 73€.
Oskad ehk kinnitada, et kas öömaja leiab ka Jasna kandis reaalselt niivõrd odavalt nagu Booking näitas või Popradis (20€/öö).
jasna on pmst nagu päris mäesuusa kuurort. Ühe päevaga annab küll kõik nõlvad läbi sõita, a samas rahulikult võttes on seal 2ks-3ks päevaks avastamist.
Ma neid teisi kuurorte nime järgi peast ei mäeta, aga ühte kohta soovitaksin küll. See asus kõrgtatrates ja sinna sai popradist rongiga. Oli küll mingi 2-3 lifti vaid, aga samas laskumine oli pikk ja üsna nauditav.
24h ja autoga? Edu palju. Olen slovakkias käinud bussireisudel, lennukiga, aga oma autoga veel mitte. Ja ausalt öeldes ei soovigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas billybob Vaata postitustIse olen alati popradis olnud. Mökitest/apartementimentidest ei tea midagi. Kui booking näitab, siis nii on. Vaata ka, kus need apartemendid sul asuvad, ehk kuskil väga vales kohas.
jasna on pmst nagu päris mäesuusa kuurort. Ühe päevaga annab küll kõik nõlvad läbi sõita, a samas rahulikult võttes on seal 2ks-3ks päevaks avastamist.
Ma neid teisi kuurorte nime järgi peast ei mäeta, aga ühte kohta soovitaksin küll. See asus kõrgtatrates ja sinna sai popradist rongiga. Oli küll mingi 2-3 lifti vaid, aga samas laskumine oli pikk ja üsna nauditav.
24h ja autoga? Edu palju. Olen slovakkias käinud bussireisudel, lennukiga, aga oma autoga veel mitte. Ja ausalt öeldes ei soovigi.
Aga nagu juba öeldud, siis autoga Slovakkiasse on varasemalt läbi proovitud ning oli väga huvitav kogemus. Meeldiva seltskonnaga väga nauditav roadtripp.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Einoh anna tuld siis. A mökke ja apartmendeid on kindlasti igalpool, ja on nii häid kui ka halbu kogemusi. Ma ise jääks kindlasti popradi linna, hotellid europa ja tatrad jms seal ongi. Mingi 5* pole, a pole keskustest kaugel ja õhtal saab linna pealegi minna. (keskused pole seal pikalt lahti ju)
Kommentaar
-
Algselt postitas billybob Vaata postitustEinoh anna tuld siis. A mökke ja apartmendeid on kindlasti igalpool, ja on nii häid kui ka halbu kogemusi. Ma ise jääks kindlasti popradi linna, hotellid europa ja tatrad jms seal ongi. Mingi 5* pole, a pole keskustest kaugel ja õhtal saab linna pealegi minna. (keskused pole seal pikalt lahti ju)The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOlen sõitnud ühe ööpäevaga Tartust Brno lähistele, mis on pmst Slovakkiast möödas. Õnneks tagaistmel, aga tehtav.
Üks rumal küsimus ka: mida vittu nende nelja laupäevaga peale hakata? Pööripäev on tähistatud ja vaikselt hakkab tervis tagasi tulema juba. Die Hard on suht peas juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustVõta Poomi raamat ligi ja loe läbi, sisutad sellega päris märkimisväärse aja.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas kusagil internetiavarustes on olemas nn Online Kuldvillakut, kus saaks ise sisestada küsimused ja vastused ning siis seda sõpradega mängida?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKardan ka, et Poomi raamat jätab mind hätta, sest lõpustatistikat läbi lugeda vist ei viitsi. Youtube watch later sai ka just otsa.
b. vaata kõik oscari võitnud filmid üle
c. diana klas väitis, et kõik lapsed on tal eostatud jõulude ajal üksindusest. ehk võta kondoomid kaasa.
d. joo, mu sõber, joo.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKardan ka, et Poomi raamat jätab mind hätta, sest lõpustatistikat läbi lugeda vist ei viitsi. Youtube watch later sai ka just otsa.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokOlen sõitnud ühe ööpäevaga Tartust Brno lähistele, mis on pmst Slovakkiast möödas. Õnneks tagaistmel, aga tehtav.
Üks rumal küsimus ka: mida vittu nende nelja laupäevaga peale hakata? Pööripäev on tähistatud ja vaikselt hakkab tervis tagasi tulema juba. Die Hard on suht peas juba.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar