Suured tänud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kopeerin kuskilt mujalt vormindatud teksti MS Wordi. Isegi kui panen merge ja/või clear formatting, eelmaldan reavahed, siis ikkagi ei saa ma seda teksti teha nii kompaktseks, kui vaja oleks. Selgitan pildiga: hetkel ma pean manuaalselt kustutama neid tühikuid vahepeal, et saaks teksti rohkem samale reale panna. See, mis on pärast tühja rida, on esialgne tekst. Kas mul on kuidagi automaatselt võimalik seda teksti siis saada kompaktsemaks ja neid vahesid vähendada?
küsimus1.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustKopeerin kuskilt mujalt vormindatud teksti MS Wordi. Isegi kui panen merge ja/või clear formatting, eelmaldan reavahed, siis ikkagi ei saa ma seda teksti teha nii kompaktseks, kui vaja oleks. Selgitan pildiga: hetkel ma pean manuaalselt kustutama neid tühikuid vahepeal, et saaks teksti rohkem samale reale panna. See, mis on pärast tühja rida, on esialgne tekst. Kas mul on kuidagi automaatselt võimalik seda teksti siis saada kompaktsemaks ja neid vahesid vähendada?
[ATTACH=CONFIG]3756[/ATTACH]BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustFoorumi statistika
Teemasid
10 905
Registreerunud kasutajaid
18 802
Aktiivseid kasutajaid
798
Kes tegi miljonenda postituse?
Võttes aga aluseks postituse numbri mida võib ka aadressiribal näha, saame postituseks selle: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...00#post1000000
Muidugi küsimus jääb, kas numereerimist hakati ikka number ühest ja kas tõesti on üle 400000 posti ehk kolmandik kustutatud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKas Football Manager 2014 logod/vormid/näod töötavad ka FM15's?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKas Football Manager 2014 logod/vormid/näod töötavad ka FM15's?
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMa pakun, et see postituste arv on hetkel olemas olevad postitused. Seda kui võimatu on sinu küsitut teada saada nüitab aga juba see, kui mingi teema juubelipostituste väljaselgitamiste juures on varasemate postide kustutamisega seoses muutujaid olnud.
Võttes aga aluseks postituse numbri mida võib ka aadressiribal näha, saame postituseks selle: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...00#post1000000
Muidugi küsimus jääb, kas numereerimist hakati ikka number ühest ja kas tõesti on üle 400000 posti ehk kolmandik kustutatud.
Kommentaar
-
keegi on gfycati ka uue aasta puhul ptsi keeranud või on asi kuidagipidi minu arvutis, et ma ainult selliseid vastuseid saan sealsete linkide pealt?
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>9719DCB90207772A</RequestId>
<HostId>
csLH0y1KTCveMH7LpKO2uy1FcNRxPBs2VA/kokHnuPHHMewMoXizWa8Y3eKSIGX1
</HostId>
</Error>
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse