Sama siin. Mõnikord refresh aitab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOn siis keegi seda Pirlo eestikeelset raamatut lugenud?
mitu inimest
ikka onGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustmitu inimest
ikka on
Kommentaar
-
Tekkis selline küsimus, et kui ma teen Tonybeti kasutaja ja tahan sealt boonust saada, siis tingimustes on kirjas et mul tuleb saadud boonussumma koos deposiitsummaga 12 korda läbi mängida 60 päeva jooksul. Mina saan sellest aru nii, et kui ma panin kontole 100 eurot ja sain 50 boonust, siis peaksin ma 2 kuu jooksul läbi mängima 12*150 ehk 1800 eurot? Enda konto boonuste alt vaadates kirjutab ta aga et reserveeritud summa on 600 eurot ehk siis 12*50(boonus). Kes on tonybeti boonust kasutanud äkki oskab öelda mis pidi see süsteem töötab?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustTekkis selline küsimus, et kui ma teen Tonybeti kasutaja ja tahan sealt boonust saada, siis tingimustes on kirjas et mul tuleb saadud boonussumma koos deposiitsummaga 12 korda läbi mängida 60 päeva jooksul. Mina saan sellest aru nii, et kui ma panin kontole 100 eurot ja sain 50 boonust, siis peaksin ma 2 kuu jooksul läbi mängima 12*150 ehk 1800 eurot? Enda konto boonuste alt vaadates kirjutab ta aga et reserveeritud summa on 600 eurot ehk siis 12*50(boonus). Kes on tonybeti boonust kasutanud äkki oskab öelda mis pidi see süsteem töötab?
Sa pead lihtsalt selle 600 läbi mängima. Olgu kas või 10 euriste panustega või ühe suure 600 eurise panusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldSoovitage kust kohast võiks osta madratsit?
Ja mis hinna klassi need ka jääda võivad?
Ikka sellist korralikumat.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustIn stock.
Oma soovitud väljendi leidsin aga üles ja see on http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_inventoryKoondise põhimängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar