Starman või Elion? Täna vaatasin oma Starmani arvet ja jälle on uuel aastal 1 euro lambist otsa visatud ja nüüd sai vaikselt kõrini. Kolme aasta jooksul on kokku siis lambist kolm eurot otsa lisatud. Et kuidas kommenteerite Elioni? Vaatasin, et seal on põhipaketis juba Eurosport 2 olemas, mis mulle on hädavajalik kanal. Spordipaketis Setana jne.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustStarman või Elion? Täna vaatasin oma Starmani arvet ja jälle on uuel aastal 1 euro lambist otsa visatud ja nüüd sai vaikselt kõrini. Kolme aasta jooksul on kokku siis lambist kolm eurot otsa lisatud. Et kuidas kommenteerite Elioni? Vaatasin, et seal on põhipaketis juba Eurosport 2 olemas, mis mulle on hädavajalik kanal. Spordipaketis Setana jne.
Kommentaar
-
Starman peaks odavam olema. mul on nett olnud aasta, tv-pakett (XL) nädal. Ei kurda.
Kus saab lasta nutitelefonile (lenovo 850S) uue softi vms panna. Tellisin prooviks hiinaka. Ilge sitt. Elab oma elu täiega. Ehk mingi totaaluuendus aitaks. Mina olen loll ning minust targem inimene ei suutnud seda teha. Paarikümne euro eest seda saab kuskil teha või viskan kohe jalust minema? Mingi root värk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustStarman on minu arvates parem variant. Nett on sama hinna eest kiirem. Ja nii lihtne ongi."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustStarman peaks odavam olema. mul on nett olnud aasta, tv-pakett (XL) nädal. Ei kurda.
Kus saab lasta nutitelefonile (lenovo 850S) uue softi vms panna. Tellisin prooviks hiinaka. Ilge sitt. Elab oma elu täiega. Ehk mingi totaaluuendus aitaks. Mina olen loll ning minust targem inimene ei suutnud seda teha. Paarikümne euro eest seda saab kuskil teha või viskan kohe jalust minema? Mingi root värk.
e. rootida peaks nõnda saama http://forum.xda-developers.com/gene...0-row-t2927400"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustÜleslaadimine kõvasti kehvem ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKunagi mind blokkis Elioni valima see, et seadme peab välja ostma vms. Ei tea kas see enam ka nii on. Ise vaatasin ka krimpsus ninaga Starmani arvet täna.
Ja lisaks siis lauatelefon ka veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitusthttps://www.elion.ee/eraklient/nutitv/pohipakett põhipaketiga ainult need kanalid ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postituststarman digi-tv kanalid:
eesti L pakett = 70 kanalit, 9 euri
vene L pakett = 120 kanalit, 4 euri
sounds fairI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustStarman või Elion?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar