Algselt postitas bubbles
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustStarman või Elion? Täna vaatasin oma Starmani arvet ja jälle on uuel aastal 1 euro lambist otsa visatud ja nüüd sai vaikselt kõrini. Kolme aasta jooksul on kokku siis lambist kolm eurot otsa lisatud. Et kuidas kommenteerite Elioni? Vaatasin, et seal on põhipaketis juba Eurosport 2 olemas, mis mulle on hädavajalik kanal. Spordipaketis Setana jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustselliseid hinnatõuse on Elionil palju rohkem olnud. mina kolisin rohkem kui aasta eest sealt üle Starmani ja üldiselt ei kahetse. Elioni klient olin 5+ aastat. HD-kanaleid on Starmanil rohkem,....
lugesin üle hd paketis täna elionil 18 kanalit (tõsi osa, näiteks 2x eurosporti, dubleerituna).
palju starmani hd-paketis neid tegelikult, mitte koduka andmetel on?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKaur Kender jaurab igalpool, et Tõnis Mägi olla kunagi toidufestivalidel lõõritanud "Toit, kuninglik toit..." fact or fiction?
keda see kloun ikka huvitab.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas shefield40 miinus äkki.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldPigem mõtlesin midagi sellist. http://www.ebay.co.uk/itm/Philips-AZ...item5662a1d0a2THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustsoh, arvasin et see on rohkem elioni pärismaa.
lugesin üle hd paketis täna elionil 18 kanalit (tõsi osa, näiteks 2x eurosporti, dubleerituna).
palju starmani hd-paketis neid tegelikult, mitte koduka andmetel on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar