Algselt postitas gaius
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustKas Piiroja mängib Inglismaa vastu või mitte?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKas järgmine nädal polegi Põgenemist?
Ei ole jah,selle asemel on Heroes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Max313 Vaata postitustEi ole jah,selle asemel on Heroes.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKas järgmine nädal polegi Põgenemist?
Mu eelnev jutt võis sinule suunatuna ka mõttetu olla, sest ma ei tea kas sa oled juba teist hooaega näinud ning küsisid lihtsalt, aga vähemalt andsin loodetavasti teistele hea soovituse.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustAga ülejärgmisest nädalast alates läheb ikka nagu ennem, et kolmapäeviti kl.22?
Ei ikka Heroes ja Heroes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Max313 Vaata postitustEi ikka Heroes ja Heroes.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustTelekast on ülimõttetu PB´d vaadata, IMO. Ma isiklikult olen koguaeg arvutist PB´d vaadanud. Alates esimesest hooajast ootasin seda teisipäeva, et Prison Break juba USA´s välja tuleks. Prageu käimas siis kolmas hooaeg ning asi on suhteliselt põnev. Kui tahad kiiremini teist hooaega ära näha ning kolmanda hooaja juurde jõuda, siis ma soovitan sul netist tõmmata, kuigi ma ei ole kindel kas seal üleval praegu need osad on. Vähemalt kolmanda hooaja osad tulevad küll väga kiiresti üles. Igastahes mu vend pani päris hästi, DVD pealt vaatas kahe päevaga ühe hooaja läbi.
Mu eelnev jutt võis sinule suunatuna ka mõttetu olla, sest ma ei tea kas sa oled juba teist hooaega näinud ning küsisid lihtsalt, aga vähemalt andsin loodetavasti teistele hea soovituse.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustIsiklikult mulle ei meeldi internetist sarju vaadata. Minu naudin väga seda, et saan kord nädalas põnevusega ennast mõnusalt teleka ette sättida ja Põgenemist vaadata.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKa kord nädalas ennast arvuti taha sebida ning 40-43 minuti PB´d vaadata pole ka paha.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Vist ei ole võimalik
kui tahad osa dokumente pärast formatti ka säilitada, siis tee omale 2 ketast. Mul on nii ja kõik dokumendid on D kettal ja programmid C kettal ning kui arvutit formaadin, siis jäävad ka dokumendid alles.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar