Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
BVB - Vaprus
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKui Elioniga liituda, kas siis peab wifi ruuteri välja ostma? Või saab seda nn "üürida" ?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustSellega ütled põhimõtteliselt ära et hindad vaid välimust. Näiteks minul, kes kannab telefoni ümber alati kaitsekorpust, pole mingit vahet milline telefon välja näeb. Välja paistab kest. Ise eelistan aga Samsungit televiisoriga ühilduvuse pärast. Mis puutub praegu telefoni ostmisse, siis paari kuu jooksul aasta alguses võiks terve hulk uusi mudeleid müüki tulla ja vanemad kaotavad kõvasti hinda. Ehk kui kannatab, oota paar kuud. Saad siis kas sama raha eest uue põlvkonna mudeli või selle mille praegu välja valid odavamalt.
Mis puudutab ülejäänud tehnikaga ühildumisse, siis see sõltub eelkõige sellest, mis tehnikat sa tarbid. Näiteks Z3 on väga lahedad koostöö funktsioonid PS4ga näiteks (saab pilti moblasse kanda jne) ja samuti niisama Sony tehnikaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKeegi vist midagi sarnast küsinud, aga mis siis saab kui mul puudubkaob vms ära ID kaart, passi pole ammu juba, ja sünnitunnistust samuti, ja oleks vaja uus ID kaart saada, sõrmejälgede kaudu?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuulasin siin reedel oma melomaani eksirännakutes erinevat muusikat ning ühe laulu juures ei suutnud ära klikkida, et kus oli Tallinnas ööklubi Spirit?
Ratsu baar?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustPaar sekundit googeldamist ja Delfi uudis ütleb: "Mere puiesteel hotelli Metropol taga avab reedel kell 22 uksed uus ööklubi Spirit, kus hakatakse mängima ehedat Londoni ja USA klubimuusikat, kirjutab tänane Linnaleht. "
Aga tänud
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMis on Chillout squad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar