Algselt postitas szandor
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
mina(eraisik) pean sihtasutusele arve esitama osutatud teenuste eest.(raha mulle)
mis selle arve peal olema peaks, või mida see endast kujutab?
ma mõtlen käibemaks?, kuidas maksuamet seda näeb? jne
et igasugu antud kimbatust lahendada aitav nõu on teretulnud.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitustmina(eraisik) pean sihtasutusele arve esitama osutatud teenuste eest.(raha mulle)
mis selle arve peal olema peaks, või mida see endast kujutab?
ma mõtlen käibemaks?, kuidas maksuamet seda näeb? jne
et igasugu antud kimbatust lahendada aitav nõu on teretulnud.
Teine asi on tulumaksuga, sellest ei pääse.
Ja kui teenuse osutamine on vormistatud nt käsunduslepingu või töölepinguna, siis maksab tellija ka sotsiaal- jm maksud (+34%).
edit: ei ole küll ülemäära põhjalik vastus, aga hetkel on täpselt õige aeg magamaminekuks.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Long John Vaata postitustAnoniirid
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitusthaha, Wenger ilmselgelt tossabOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
http://pood.automaailm.ee/est/varuos...1,nt10,se0,sRd - siin neid erinevat värvi. Suurust ja pehmuse taset ei tea öelda
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitusthttp://pood.automaailm.ee/est/varuos...1,nt10,se0,sRd - siin neid erinevat värvi. Suurust ja pehmuse taset ei tea öelda"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Nii, hakkab juba häirima see asi. Ehk oskab keegi aidata
Nimelt ei mängi foorumis neid vine videosid, sama asi ka facebookiga. Feisis kui panna hd, siis hakkab pilt liikuma. Hääl olemas mõlema puhul. Näiteks eile postitati pärast chelski-'pool mängu paar vine värki. Neist esimene Caniga jooksis ilusti, Skrteli olukorras pilt ei liikunud.
Milles võiks probleem olla? Kasutan ChrometIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustTry this:
mine chrome://settings/ lehele -> show Advanced settings -> võta linnuke 'Use Hardware Accelaration' eest ära -> Restart chrome'le (peaks peale linnukese ära võtmist ka kohe sinna samma viskama selle võimaluse) -> proovi kas vine funkabIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmida teevad inimesed päevotsa feissbuukis istudes?
ja miks nad siis närvi lähevad, kui eston titepilte ja malluka blogi sheerib?...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar