Garantii on juppidel niiehknaa olemas. Juppide hinna suhtes on parim koht arvutitark. Oled kellegi abiga jupid välja valinud ning kui ise kokkupanekuga hakkama ei saa (olen pannud ning tegelikult väga lihtne) panevad sul ise kokku. Lihtsalt 99% juhul saad sama raha eest parema arvuti. Torufoorumis pädevad tüübid koos. Teema mille jaoks kasutad ning umbmäärane hinnapiir.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustGarantii on juppidel niiehknaa olemas. Juppide hinna suhtes on parim koht arvutitark. Oled kellegi abiga jupid välja valinud ning kui ise kokkupanekuga hakkama ei saa (olen pannud ning tegelikult väga lihtne) panevad sul ise kokku. Lihtsalt 99% juhul saad sama raha eest parema arvuti. Torufoorumis pädevad tüübid koos. Teema mille jaoks kasutad ning umbmäärane hinnapiir.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMax kulu kasutan selle ja selle jaoks ning pakuvad parimad võimalikud variandid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustProovime. Tähh.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustLihtsalt profülaktika mõttes küsin, et kui võtan Swedbankist Auto väikelaenu ning esitan taotluse, siis kas nad informeerivad sellest või võtavad ühendust ka mu tööandjaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMax kulu kasutan selle ja selle jaoks ning pakuvad parimad võimalikud variandid.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustkonkreetselt ei saa sinna registreeritud, kirja lihtsalt ei tule Gmaili aadressile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustkonkreetselt ei saa sinna registreeritud, kirja lihtsalt ei tule Gmaili aadressile.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKui ma liigun EL siseselt, kas on vaja, et pass kehtiks veel vähemalt 6 kuud?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSprottlandis on praegu 40% suuskade ale, aga kui ma tsekkamas käisin, siis kõige odavam suusk oli 150 eurot kopikatega. Sinna juurde saabas kuskil 80 euro tuuri. Kas kuskilt saab normaalse hinnaga suuski osta? Mul on ilmselt odavam elu lõpuni laenutada kui selline jõhker papp alla matta ja vbl 2x aastas á 15 min. sõitmas käia.
ehk kasutatud suusad inimeselt inimesele.
ok, novembris oli äratell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar