Siit leiad äkki endale midagi http://suusafoorum.err.ee/viewforum....fc457b3d11ec7f
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKui ma liigun EL siseselt, kas on vaja, et pass kehtiks veel vähemalt 6 kuud?
vähemalt eesti kodanikel, hallipassimeeste kohta ei tea.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustBMW uue X seeria reklaami taustalugu oskab keegi nimetada?
Oleks väga tänulik
Super lugu!
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustEL teemaga seoses, siis milline on lähim EL riik, mis aktiivse piirikontrolli alles on jätnud? Või saan üldse südamerahuga kordagi pidamata, oletame, Portugalini uhada?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustEL teemaga seoses, siis milline on lähim EL riik, mis aktiivse piirikontrolli alles on jätnud? Või saan üldse südamerahuga kordagi pidamata, oletame, Portugalini uhada?
P.S. Ja siis need Jeti näidatud. Meie saime ka ju Schengenisse 5 aastat pärast EL-ga liitumist.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustKas on mingi e-pood kust saaks koondise särki tellida? On mingi netist ostmise variant?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKuidas nüüd selle alkoholi ja antibiootikumide tarbimine on? Eile õhtul võtsin viimase tableti oma kolmepäevasest antibiootikumide kuurist. Kas täna võin juba alkoholi võtta? Soovitatav pole lihtsalt neid samal ajal tarbida?
mina näiteks olin ükskord täiesti ilmaasjata nädal aega kaine..tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKus müüakse Tallinnas linaseid riideid a la Jõekalda Indias?
KIIRE!INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar