Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustEvelyn Sepp töötu pole praegu?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kas keegi on viimastel aastatel Euroopa liiga või Meistrite liiga finaali käinud vatamas? Ostetud piletiga. Loen neid tingimusi ja piletid on selle järgi rangelt personaalsed. Kirjas on, et pilet kehtib konkreetse isikut tõendava dokumendiga. Kui range see nõue reaalselt staadioni väravas on tänapäeval? Ise käisin 2009.aastal CL-i finaali vaatamas ja siis mingit kontrolli polnud. Samas ei tea, kuidas turvalisuse huvides asjad muutunud on, sest ilmselgelt tahab UEFA, et nad teaksid kõigi staadionil viibivate isikute andmeid.
Ühesõnaga kas on mõeldav, et suurema võidu tõenäosuse huvides esitab oma taotluse ka paar sõpra, aga kui nad peaks pileti võitma, siis läheksin mängule ikka mina teha nimelise piletiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKas keegi on viimastel aastatel Euroopa liiga või Meistrite liiga finaali käinud vatamas? Ostetud piletiga. Loen neid tingimusi ja piletid on selle järgi rangelt personaalsed. Kirjas on, et pilet kehtib konkreetse isikut tõendava dokumendiga. Kui range see nõue reaalselt staadioni väravas on tänapäeval? Ise käisin 2009.aastal CL-i finaali vaatamas ja siis mingit kontrolli polnud. Samas ei tea, kuidas turvalisuse huvides asjad muutunud on, sest ilmselgelt tahab UEFA, et nad teaksid kõigi staadionil viibivate isikute andmeid.
Ühesõnaga kas on mõeldav, et suurema võidu tõenäosuse huvides esitab oma taotluse ka paar sõpra, aga kui nad peaks pileti võitma, siis läheksin mängule ikka mina teha nimelise piletiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, Euroopa meistrikatel oli ka nimeline müük, aga reaalsuses keegi neid nimesid ei kontrollinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOki. Siis on tegu pigem tingimustes kirjas heidutusega ikka. Mõtlesin, et aastatega äkki asjad karmimaks muutunud.
Kommentaar
-
Teab keegi soovitada head arvutiparandust, kus sülearvuteid ka hästi tuntakse ja parandada osatakse?
Ise olen kuulnud positiivset vastukaja ITBussi kohta... (Tean ka mingit kohta nimega Raalimeistrid). Oskab keegi ehk täpsemalt kosta?Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustTeab keegi soovitada head arvutiparandust, kus sülearvuteid ka hästi tuntakse ja parandada osatakse?
Ise olen kuulnud positiivset vastukaja ITBussi kohta... (Tean ka mingit kohta nimega Raalimeistrid). Oskab keegi ehk täpsemalt kosta?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustTeab keegi soovitada head arvutiparandust, kus sülearvuteid ka hästi tuntakse ja parandada osatakse?
Ise olen kuulnud positiivset vastukaja ITBussi kohta... (Tean ka mingit kohta nimega Raalimeistrid). Oskab keegi ehk täpsemalt kosta?308
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustdelfi teavitas mind ükspäev,et mu arvutis on pahavara. Kui sisenen näiteks aga läbi Exploreri,siis mul pahavara pole? Mis keiss selle pahavaraga on,kust delfi seda nüüd teab? Äkki ma ei vaata liiga hoogsalt nende reklaame?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustVõi teavitas hoopis brauser, et delfis on pahavara?
Kommentaar
-
Palju võib üks reisija tuua ELi sigarette valjaspoolt ELi äraantavas pagasis? Olen leidnud kaks nrit 40 ja 200. Kumb see õigem on ja kui suure toenaosusega seda kontrollitakse kui panen pagasi Aasias teele ja Helsingis võtan välja?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPalju võib üks reisija tuua ELi sigarette valjaspoolt ELi äraantavas pagasis? Olen leidnud kaks nrit 40 ja 200. Kumb see õigem on ja kui suure toenaosusega seda kontrollitakse kui panen pagasi Aasias teele ja Helsingis võtan välja?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar