Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
This.Algselt postitas Rein Vaata postitustMinu arvates on 2, aga seal sõideavad enamus juhte nagu oleks üks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kui jooned veel alles olid, oli jah kaks radaAlgselt postitas Rein Vaata postitustMinu arvates on 2, aga seal sõideavad enamus juhte nagu oleks üks.308
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kehtiv liiklusseadus jõustus 2011 suvel, selles plaanis sobib, aga seadusemuudatusest tulenevalt võivad esimeste aastakäikude testid vigased olla. Ma vaataks uuemaid.Algselt postitas Imperial Vaata postitustTeen B-kategooria lubasid. Kas 2012 aasta liiklustestide raamatu järgi on mõtet õppida? Või on vahepeal toimunud olulised muudatused ja peaks uue soetama.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Mis tegudes?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas kasutaja Ratnikov kadus seepärast ära, et jalkaliit teda teatud tegudes kahtlustas?
Kommentaar
-
Sul kaskot pole? Saad tasuta uue klaasi.Algselt postitas ericbana Vaata postitustInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Nope. Sellel masinal ei tasu ära väga kokkuvõttes. Plaan on märtsikuisest ülevaatusest läbi saada kuidagi, aasta sõita veel sellega ja siis maha kanda. Probleem on aga täke ja sellest kahele poole hargnev kokku umbes 30 sentimeetrine mõra. Juhi vaateväljas ta ei ole. On suht keskel umbes 15-20cm kõrgusel alumisest äärest. Kui seadust lugeda, siis võidakse huiata ülevaatusel, sest kojameeste tööalasse see jääb või mis see kriteerium oligi. Samas juhtimist olulisel määral ei sega. Seega mõtlesingi, et äkki on mingi variant, et kuidagi mõra kasvõi vähemnähtavaks saada. Klaasivahetus pole samuti mõttekas sellel masinal.Algselt postitas Rein Vaata postitustSul kaskot pole? Saad tasuta uue klaasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar