Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustSul on terve kostüüm? Sellel mingi suurus ka?
DSC_0001.jpgInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTerve kostüüm, ilus liibuv, suuruseks 52 ehk MediumThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustÖelge mõni filmi/sarja tegelane keda lihtne ja odav kostüümipeol etendada. Mul pea kohe täitsa tühi hetkel sellel teemal..see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTundub jahI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nugisemees Vaata postitustKust kõige parema hinnaga sülearvuteid tellida? Hinnaklass oleks mingi siuke 600 ja eelistaks DOSiga planku.
TÄHELEPANU, KÜSIMUS - küsisin hiljuti nõu telefoni ostmise osas. Ostsin lõpuks Moto G ja olen igati rahul... ainult et... kahel korral on telefon asfaltiga tutvust teinud. Ekraan... noh, mitte eriti kaunis, 2,5 korralikku ämblikku nüüd klaasil. Ekraan ja kõik muu täiesti toimib, aga noh tahaks ikka ära vahetada selle klaasi.
Läksin HTTC'sse, mis peaks Motorolasid parandama, nemad ütlesid, et tegelevad AINULT garantiiremondiga ning ei oska isegi soovitada, kuhu minna või nii. Soovitage siis, kuhu võiks sellise murega pöörduda, et saada kiiret ja kvaliteetset abi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKui veel pole endale läpakat leidnud, siis MAX123 on üsna hea variant (noh, eeldusel, et Dell on sobiv firma). Nende outletis tooted mõistlike hindadega ja nad on Delli ametlikud maaletoojad.
TÄHELEPANU, KÜSIMUS - küsisin hiljuti nõu telefoni ostmise osas. Ostsin lõpuks Moto G ja olen igati rahul... ainult et... kahel korral on telefon asfaltiga tutvust teinud. Ekraan... noh, mitte eriti kaunis, 2,5 korralikku ämblikku nüüd klaasil. Ekraan ja kõik muu täiesti toimib, aga noh tahaks ikka ära vahetada selle klaasi.
Läksin HTTC'sse, mis peaks Motorolasid parandama, nemad ütlesid, et tegelevad AINULT garantiiremondiga ning ei oska isegi soovitada, kuhu minna või nii. Soovitage siis, kuhu võiks sellise murega pöörduda, et saada kiiret ja kvaliteetset abi.
Kommentaar
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustmatimobiil (estonia pst TLN), enne seda telli ebayst uus ekraan. 10 eud läheb ekraani vahetus umbesI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustkas Andero Pebre = Amos foorumis?
Tuletan meelde, et see mees ütles 80ndatel, et ta on Kristus vms ja maailmalõpp tuleb aasta jooksul. Minu lühidalt kokkuvõttev vaatepunkt maailmale on lihtsalt see, et on grupp inimesi (kuni tuhat) kes "valitsevad" seda maailma ning asjad käivad nende suva järgi. Ei pea nad olema mingid illukad vms, vaid lihtsalt ärihaid kes on mitu sajandit näinud võimalusi ning need oskuslikult ära kasutanud. Ja miks ma nende vastu olen on see, et kui nad tõsiselt tahaks oleks maailmas rahu, võib-olla mitte täielik, kuid tubli 80% konflikte oleks olemata ja elu oleks enamus kohtades parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustAinuke asi mis reedab minu mitte Anderoks olemise on see, et ma olen korduvalt väitnud - see reptiilide teema on täielik pask ning David Icke räägib ka enamusaja imelikku juttu.
Tuletan meelde, et see mees ütles 80ndatel, et ta on Kristus vms ja maailmalõpp tuleb aasta jooksul. Minu lühidalt kokkuvõttev vaatepunkt maailmale on lihtsalt see, et on grupp inimesi (kuni tuhat) kes "valitsevad" seda maailma ning asjad käivad nende suva järgi. Ei pea nad olema mingid illukad vms, vaid lihtsalt ärihaid kes on mitu sajandit näinud võimalusi ning need oskuslikult ära kasutanud. Ja miks ma nende vastu olen on see, et kui nad tõsiselt tahaks oleks maailmas rahu, võib-olla mitte täielik, kuid tubli 80% konflikte oleks olemata ja elu oleks enamus kohtades parem.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustJa miks ma nende vastu olen on see, et kui nad tõsiselt tahaks oleks maailmas rahu, võib-olla mitte täielik, kuid tubli 80% konflikte oleks olemata ja elu oleks enamus kohtades parem.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar