Algselt postitas Amos
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuhu ma sooviavalduse pean saatma, et ka maailmavalitsejate hulka kuuluda?
Börsenstraße 2 - 4
60313 - Frankfurt am Main
Germany
Tel: +49 69 299 8840
Fax: +49 69 287 820
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTöömott on täna jälle täiega maas.
Kuhu ma sooviavalduse pean saatma, et ka maailmavalitsejate hulka kuuluda?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPiisab Amose huviordbiidis olemisest!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa pole kindel, et see on just see orbiit, mille ümber tiirelda.
Nii et kuidas tundub - kasutajanimi orbitaaljaam tundub nüüd ikka väga loll, kas pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustOn kindlaks tehtud, et tegelikult mingit orbiiti ja tiirlemist ei toimu. Kõik teavad seda, loe ise internetist.
Nii et kuidas tundub - kasutajanimi orbitaaljaam tundub nüüd ikka väga loll, kas pole?
samas kaalun nime muutmist David Ariel Goldstein-Silverberg-Levitski
hm. Amos on juudi poisi eesnimi. Kuulub ilmselgelt valitsevasse klassi.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustRothschild
Börsenstraße 2 - 4
60313 - Frankfurt am Main
Germany
Tel: +49 69 299 8840
Fax: +49 69 287 820Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMatil peaks olema neid ekraane endal sahtlist võtta. Tasub muidugi ette helistada ja küsida. http://www.matimobiiliari.ee/Algselt postitas raudidas Vaata postitustmatimobiil (estonia pst TLN), enne seda telli ebayst uus ekraan. 10 eud läheb ekraani vahetus umbes
Minu ainus kogemus oli see, kui eelmisele telefonile handsfree'd ostsin, sain suht kasutu ja ebamugava junni toona...
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHea hambaarst Tartus?
Ma ei tea, kas ta hea on, aga nimepoolest.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas olete ise selle koha teenuseid kasutanud ka ?
Minu ainus kogemus oli see, kui eelmisele telefonile handsfree'd ostsin, sain suht kasutu ja ebamugava junni toona...BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHea hambaarst Tartus?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustKas olete ise selle koha teenuseid kasutanud ka ?
Minu ainus kogemus oli see, kui eelmisele telefonile handsfree'd ostsin, sain suht kasutu ja ebamugava junni toona...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar