Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustLugesin Jack Russell terjeri kohta ja seal oli selline lõik: "Developed in England some 200 years ago to hunt foxes". Aretatud kuidas?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ok. Tõu "emaks" on Trump. Aga kes isa on? Kuidas Jack Russell valis selle isendi, kellega paaritada?
Lõik ...hakati aretama tema terrieritest madalajalsemat väiksemat versiooni... tekitas küsimuse, et kuidas nad aretasid madalajalsemat versiooni? Saagisid väikse jupp küljest?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustOk. Tõu "emaks" on Trump. Aga kes isa on? Kuidas Jack Russell valis selle isendi, kellega paaritada?
Lõik ...hakati aretama tema terrieritest madalajalsemat väiksemat versiooni... tekitas küsimuse, et kuidas nad aretasid madalajalsemat versiooni? Saagisid väikse jupp küljest?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEks nad mõnema madalamajalgse teise tõuga ristasid. Kui sa taksi ja hundikore ristad siis tuleb ka mingi selline vahepealne värd. Kohe esimese korra ristamisega kindlasti ei ole lõpptulemus saadud, küllap seda tehti ikka kümneid kordi. Iga korraga ühte osapoolt muutes. Selline asi käib step by step.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkus Tallinnas müüakse Kappa särke, pusasid jms kraami?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkus Tallinnas müüakse Kappa särke, pusasid jms kraami?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_TMinu vanaemal oli selline. Leidkoer. Hunt+taks. 20 cm jalad, pikk aga tugev kere ja kikkis kõrvad. Nimi oli Chaplin. Kui vaatasid, ei saanud naeru pidama. Chaplin oli väike, aga smelõi. Kõva lööma- ja kepimees, jooksuajal kevadeti kadus päevadeks. Käskluse "Võts!" peale lülitus hover-mode'i ja läbis 100 m 9.95. Rajumaid loomi, keda on olnud au tunda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustTäiesti perses Max-komöödiaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Okei, eks ma nutitelefoniga proovin Mati juures õnne...
Aga põlise mittetallinnlasena ikka küsimusi jagub - kust võiks leida kõige parema hinna-kvaliteedisuhtega poe, kust osta meeste kingi ülikonna juurde ?
Mõtlesin, et mõistliku hinnaga ülikonna saamise jaoks on Moetänav ehk kõige mõistlikum koht (?) aga kingade osas ei tulnud küll ühtegi poodi hoobilt pähe. Ei ole selline kaup ka mida igapäevaselt (enda puhul isegi mitte iga-aastaselt) ostmas käiks...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOkei, eks ma nutitelefoniga proovin Mati juures õnne...
Aga põlise mittetallinnlasena ikka küsimusi jagub - kust võiks leida kõige parema hinna-kvaliteedisuhtega poe, kust osta meeste kingi ülikonna juurde ?
Mõtlesin, et mõistliku hinnaga ülikonna saamise jaoks on Moetänav ehk kõige mõistlikum koht (?) aga kingade osas ei tulnud küll ühtegi poodi hoobilt pähe. Ei ole selline kaup ka mida igapäevaselt (enda puhul isegi mitte iga-aastaselt) ostmas käiks...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar