justament! Ints tabas märki! (Y)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustVaja oleks kooli lõpetamisel lõputöö teha, aga ei oska ühtegi teemat valida. Äkki keegi oskab mõnda head arvutialast lõputöö teemat pakkuda?AILTON
Kommentaar
-
Uurimuslik võib küll olla nagu väga suur osa. Häkkeridest ja viirusetootjatest ei tasu kirjutada. Arvutivõrkudega seotud teemad üritaks täiesti kõrvale jätta, sest nendega pidi olema väga lihtne läbi kukkuda kaitsmisel. See Microsofti konkurentsist on küll huvitav teema, aga mingi 30 lehte sisukat juttu selle kohta on päris raske kokku saada.
Kommentaar
-
Ma arvan, et selle teemaga võin ka hätta jääda, sest üks inimene, kes kaitsmisel on, on sellega väga sina peal. Etteantud valikust mõtlesin kõige rohkem kahele teemale: Interneti kaubandus ja Suhtluskeskkondade uuring
Taolisi teemasi oskab ehk keegi veel pakkuda. Selliste teemadega peaks nagu kindla peale minek olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustsee on tallinna uus visuaalne identiteet, mida juba kino kosmose juures värvilise purskkaevuga demonstreeritakse. kindlasti pannakse sambasse ka erivärvi tuled sisse ja vilkuma. kas seda oleks saanud kivist juraka puhul teha? no vot.
RäpivahupiduInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui millalgi Inglismaal (Ühendatud Kuningriigis) kuningas troonile saab, siis tehakse uus hümn, või lihtsalt "God save our King"?
ja kui juba rumalate küsimuste esitamiseks läks, siis miks nimetatakse riiki kuningriigiks, kui kuninganna valitseb?
Kuningriigiks nimetatakse ilmselt seepärast, et alguses ei olnud ju isegi mõeldav, et riiki valitseb naine. Ja kui lõpuks mõni naine valitsema pääses, siis ei hakatud vist lihtsalt muutma, kuna oleks ju natuke imelik hääldada "kuningannariik"...
Kingdom, Queendom...midaiganes
Minu teooria siis, väga pinnapealne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar