Kas mingeid 50-euriseid kõrvaklappe on mõtet parandusse viia? Ja kui, siis kas ma peaks nendel olevast kirjast Sony lähtuma ja nende poest edasi küsima või teab mõni tartuskii paren mõnda soodsat põlve peal tegijat, kes mul juhtmed jonksu joodaks vm?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Agora ja bitcoin on võtmesõnadeks.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Peaks ikka eriti full retard olema, et krediitkaardiga tellida..
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMaksavad krediitkaardiga? I dont think so.
Agora ja bitcoin on võtmesõnadeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMillal toimus viimane hävitajate vaheline õhulahing?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSerbia vs. Usa.
"Õige" oleks vist Jugoslaavia vs USA ikkagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokPühapäeval kell 18-20 võid oma juhtmed Illegaardis jonksu juua.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOstsin kingad.
Mingi naine ütles: "peaasi, et poleks mingid laia liistuga suvakossid."
Mida "laia liistuga" tähendab?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Nii arvutispetsialistid. Millegi pärast üleöö ei toimi mul läpakal wifi. Ütleb et ühtegi ühendust pole saadaval. Millegi pärast ei leia seda wifi nuppu ka üles. Varem toimis fn+f2 aga nüüd lülitab see lennureziimi sisse/välja. Oskab keegi mind sellega aidata? Läpakas on Asus X550L.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmilline operatsioonisüsteem?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustWindows 8.1
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar