Noh, natuke tuleb enda vastu aus olla ja mõelda kus ja millal sa neid klappe kasutad. Kui suurem osa ajast kuulad nendest tänaval või ühistranpordis, kus väline müra nagunii summutab kõrgemad harmooniad ära, siis üldjuhul taipohh mis klapp sul on. Kui aga oled melomaan, kes kodus pimeduses ja vaikuses tahab muusikat kuulata, siis loomulikult tuleb vastu võtta kallim aga kaalutletud tarbija otsus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Auba Vaata postitustKuidas saada jalgpallikommentaatoriks?
Tutvuste kaudu.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTutvuste kaudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSelline küsimus.
Lennukipilet Oslo-Tallinn (ümberistumine Riias) maksab 680 krooni ja Oslo-Riia (sama lend) maksab 960 krooni. Millepärast on Oslo-Tallinn soodsam, kuigi lisalend on juures?
Ning teine küsimus on, et kui ma ostan Oslo-Tallinn (ümberistumine Riias), aga otsustan Riias mitte lennule minna, kas mul võib mingeid probleeme tekkida?
Tegemist meie kõigi lemmiku AirBalticuga.
Sama üritas ka EA, kui hakkas Soome maa kohtadest odavaid lende tegema. Aga tuli välja, et Tallinna lennujaam ei ole heade ühendustega.
2) Ei tea. Ma tean, et sellega on küll teema, aga seda kasutatakse ikkagi. Oma pagasit sa lihtsalt Riias kätte ei saa. Seda tean kindlasti, aga kui sul seda pole, siis ei ole ju vahet.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJa kas SC Freiburgi kleepsudega Audi on pigem mingi random Saksast toodud masin või käis kuulus näitleja ise paari nädala eest Tartus?
Ja üldiselt on ikka saksa autodel liidumaa vapp numbrimärgil. Aga olen näinud ka kleepekaid klubi logoga. Kuigi ega seda vist iseenesest teha ei tohiks auto tuvastamise pärast ning kohalikule Cobra11-le asi vist väga ei meeldi.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas kuskil eestis müüakse selliseid asju. Plastmassist?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustPean meelde tuletama, et see on siiski rumalate küsimuste, mitte samaväärsete vastuste teema.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas kuskil eestis müüakse selliseid asju. Plastmassist?
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustKust võiks Tallinnas leida omapärase disainiga pudelis (nt viiulikujuline vms) likööre või konjakeid vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustKust võiks Tallinnas leida omapärase disainiga pudelis (nt viiulikujuline vms) likööre või konjakeid vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustSisuliselt igast Regaliast?
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKristiine Prismas vist isegi on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar