320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTegelikult oli usklikel midagi kobisemist. Neitsi- Maarja jne bla bla bla
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
On keegi hiljuti ID-kaarti teinud?
Kui esmaspäeval 22. juuni annan avalduse sisse Tallinnas, siis kas saan hiljemalt 3ndaks juuliks kätte? Vahepeal ju pühad ka vahel.
// Ärge kiirkaardi varianti pakkuge - olen sellest teadlik aga tahan küsida kas keegi ehk lähiajal teinud ja saanud kiirelt kätte või on täpsemat informatsiooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustOn keegi hiljuti ID-kaarti teinud?
Kui esmaspäeval 22. juuni annan avalduse sisse Tallinnas, siis kas saan hiljemalt 3ndaks juuliks kätte? Vahepeal ju pühad ka vahel.
// Ärge kiirkaardi varianti pakkuge - olen sellest teadlik aga tahan küsida kas keegi ehk lähiajal teinud ja saanud kiirelt kätte või on täpsemat informatsiooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeaksid saama küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustKindlalt ei saa midagi väita. 3. juuliks kättesaamine võrdub kiirkorras tegemise kiirusega. Ma tegin hiljuti ning sain kiirkorra 7 tööpäevaga kätte. Võib-olla joppab, võib-olla mitte.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustMiks ma enam foormisse automaatselt sisselogitud ei ole? Iga kuradima kord kui akna kinni panen ja uuesti avan tuleb uuesti sisse logida. Enne pole sellist probleemi olnud. Linnukesed ja asjad peaks õige koha peal olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeal "jäta mind meelde" või muu säärase koha sees linnuke on? Kui see ära võtta, siis ongi iga kord uuesti logimine.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar