Kui ma olen mõõtnud aja (t) ja pendli pikkuse (l) ja arvutanud perioodi (T), kas ma pean siis raskuskiirenduse viga arvutades võtma osatuletise l'i ja T' järgi või l'i ja t' järgi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
ei mäleta... kaks aastat tagasi õppisin ülikoolis.. nüüd nii palju muud huvitavat peas....
sest eiga pea ei ole prügikast, kuhu igast sitat võib sisse panna
aga ma arvan, et aja järgi:P võin vabalt mööda panna, kuna ei täie mõistusej uures hetkel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMiks Kalev ainult kaotab?Last edited by plekkpurk; 23.10.07, 22:31. Põhjus: ja tegelt.. küsimus oli päris rumal jah :) looodan, et said vastuse..
Kommentaar
-
seriaalis Heros mängib üks mauk vigastamatut vms... murrab käeluu, siis vopsti sekiga kasvab asi kokku.
Et siis kui ta kaotab süütuse, kuidas siis selle neitsinahaga nagu lood jäävad - kasvab tagasi?
Või on tal nii elastne, et ei rebene?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mg Vaata postitusta seda et
miks Maa pöörleb?
(ma äkki olen seda juba küsinud, aga ikkagi)
k6ik poorleb, ka keha, kui ta kaljult alla visata>
link
why does the Earth spin
Now, what are the chances of something
not rotating exactly before it condenses? Apparently, very small since
everything seems to have some rotation.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustsul on vale info. mul on kunagi meelde jäänud see ,et nad on ka paar mängu võitnud. Näiteks ROcki võitsid kunagi.. ja ma arvan, et Eesti korvpalliliigas nad mõnikord suudavad ka võita.. aga kui sa mõtled baltiliigat ja mingeid teisi sarju, siis see on lihtsalt eesti korvpalli tase. Nii Rock, kui Kalev ei ole hooaega väga säravalt alustanud.. Mürka läks ka ära.. NuuX..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustseriaalis Heros mängib üks mauk vigastamatut vms... murrab käeluu, siis vopsti sekiga kasvab asi kokku.
Et siis kui ta kaotab süütuse, kuidas siis selle neitsinahaga nagu lood jäävad - kasvab tagasi?
Või on tal nii elastne, et ei rebene?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMSN on olemas ja värki, aga kõikide brauseritega avab netilehti üliaeglaselt. Kui netilehed üleüldse lõpuks lahti saada suudab. Korteri kahes teises arvutis on kõik korras. Mis pull on?
The following message could not be delivered to all recipients:
kusjuures
üsna sageli saadab sulle saadatud msni lause tagasi
et pole võimalik khale viia vms
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMSN on olemas ja värki, aga kõikide brauseritega avab netilehti üliaeglaselt. Kui netilehed üleüldse lõpuks lahti saada suudab. Korteri kahes teises arvutis on kõik korras. Mis pull on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar