Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuidas on võimalik endale Kalev Sport soetada?
Kas Viasati paketiga on ka võimalik seda näha?
Ei ole. pakutakse erinevates digipakettides. Algusega mingi pool novembrit vist. kohe vaatan täpsemalt järgi
Täna teatasid nii Elioni DigiTV kui Starman, et alustavad 12. novembrist uue kanali edastamist.
Elioni DigiTV lisab kanali era- ja äriklientide põhipaketti kanalile number 4, kus praegu asub Orsent TV. Orsent TV jääb seetõttu nähtavaks vaid Slaavi põhipaketis ning Slaavi teemapaketis.
Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul hakkavad uut spordikanalit nägema Tallinna, Harjumaa ja Rapla kaabel-tv ning digi-tv kliendid. "Täpsem võrkude nimekiri, kuhu uue kanali lisame, selgub lähiajal," sõnas Hartikainen.
Kalev Sporti näeb ka tavaantenniga vastuvõetava digitaaltelevisiooni ZUUMtv vahendusel.
Kalev Sport kuulub OÜ-le Eesti Spordikanal, mille 100%-line omanik on AS Kalev Meedia.
Muide Kruudal olevat olnud sleline idee, et 10 minti on kanalil spordiülekannet ja SIIS tuleb kaks minutit ülejäänud perele ootan huviga selle realiseerumist.
probleem selline
endal on korteris wifi. ntx lõpetan arvuti ja interneti kasutamise, ning panen arvuti kinni. kas siis teoreetilselt ei peaks ruuteris enam ühenduse tuli ju vilkuma
aga mul on selline kahtlus, et alumine naaber kasutab minu interneti ühendust, olen temaga juba sel teemalt rääkinud, aga tema ütleb, et ei kasuta, valetab raibe. öösel tuli vilgub. ta tööl ei käi, mingi 30 aastane friik, kes pidevalt on arvuti taga
kuidas ma saan teha nii, et ainult mina saaksin oma wifit kasutada, ning mitte keegi kolmas isik
Olgem nüüd päris ausad, kui tegemist on siiski mingi arvutifriigiga, siis ega need WEP-id ja WPA-d teda ei peata. Aga jah, WPA pane kindlasti peale endale.
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
kasuta välistamismeetodi - anna tüübile õhtul lõuksi ja kui peale seda tulukesed ikka vilguvad, siis on küllaltki suur tõenäosus et need peavad ka niisama vilkuma.
järgmise sammuna uuri välja kõik teised inimesed, kellel arvuti 50m raadiuses olemas on
teine variant on kirjutada Internet Exploreri aknasse aadress 192.168.1.1 ja siis edasi toimetada
Kommentaar