Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustWindows varemgi nimedega kahtlaselt käitunud. Windows 7 näiteks. 10 peaks versioonilt üldsegi 6.4 olema. XP oli näiteks 5.1 ja 8.1 oli 6.3 versioon.
Mul sõber arvab, et 9 jäeti Jaapani turu pärast vahele. Pidi see seal kurjakuulutav number olema vms★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustHmm, veider. Aga kuna see nüüd siis aktiivseks on läinud, on's keegi juba siit kasutama ka hakanud? Et olles 8 kasutaja, kas tasub üle minna - 8 väga mõnus polnud ses mõttes (oma nuti-uuendustega eriti), et ega 10 veel hullem pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKas osta Sony Xperia Z3 või Z3 compact?
Niiet vaata kumb suurus lihtsalt meeldib
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustViimaste telefonivahetuste ajal olen ka mõelnud et kas osta suurema või väiksema ekraaniga mudel. Olen otsustanud suurema kasuks, ei ole kahetsenud.Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKindlasti Z3!Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustTehniliselt on need identsed. Mul on compact, kuna mulle meeldivad väiksemad telefonid ja sonyl on peaaegu ainuke tipptelefon, mille miniversioon pole võimekuselt kehvem.
Niiet vaata kumb suurus lihtsalt meeldib
Läheb Z3 peale, kuna cannu pole varem foorumis jama ajanud ja teised ka toetavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustKuulsin, et w10 peal ei pidavat eesti ID-kaardi tarkvara töötama. On see tõsijutt?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKas see pluginate toe puudumine ei käinud ainult Edge'i kohta?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar