Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kuna ma ise välisvutti peale Poola ja Saksamaa ei jälgi, siis mis kuradi keiss see on? Reaalselt täiskasvanud inimesed korraldasid lapse vastu neljasõnalise lause pärast heitimiskampaania???
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustKuna ma ise välisvutti peale Poola ja Saksamaa ei jälgi, siis mis kuradi keiss see on?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis kuradi mõte on Poola liigat jälgida?
-e- Kohustuslik smaili.
Kommentaar
-
Esiteks, küsimusele ei vastata küsimusega!
Teiseks, sa ei kirjuta kunagi poola liigast midagi. Erinevalt mina urgastest. (Mitte et ma kunagi oleks poola liiga teemasse vaadanud. On selline üldse?) Vb ongi põnev.
Ergo, küsimus ikkagi jääb üles.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Hei helloo, see on rumalate küsimuste teema, mitte mingi gallup siin, et kumb on parem, kas poola liiga või urkabaarid!
E: kuigi ka see küsimus on iseenesest huvitav, jah. Isiklikult kui ma peaks valima, et kas mingi ekstraklasa mäng eurosport kahest või kann õlu vesta baaris, siis pikalt ei mõtleks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEsiteks, küsimusele ei vastata küsimusega!
Teiseks, sa ei kirjuta kunagi poola liigast midagi. Erinevalt mina urgastest. (Mitte et ma kunagi oleks poola liiga teemasse vaadanud. On selline üldse?) Vb ongi põnev.
Ergo, küsimus ikkagi jääb üles.
Mul on kirjatööd ilma poolaliigajuttudetagi, seda esteks. Teiseks on siin spetsid poolaliigamehed olemas, spetsima neist ma mitu aastat juba parimate posturite hulka nomineerinud. See, et sa urkabaaridest kirjutad, on sinu... Ma ei teagi, misasi. Taak? Ulm? Aade?
Ergo, vasta küsimusele, mitte ära ekskrementeeri eksklamatsioonidega, lugupeetud ekstsentriline alkoholistihakatis.
Kommentaar
-
Mina käin kord aastas mõnes urkabaaris selleks, et näha kiirelt kaduva meelelahutusasutustüübi viimaseid kirgastusi Tallinna linnamaastikul, et hingata sisse seda dekadentlikku keldriõhustikku, ausa vaesuse lõhna, ammutärganud seikluse mälestust. Et kohata inimesi, kellega ma tavaelus muidu ei kohtuks ja rääkida juttu, mis muidu jääks rääkimata.
A mida kuradit ikkagi vahtida poola liigat?
Ja kui sa kunagi peaksid poegima, Fitti, või noh, keegi, kelle sa oled viljastanud, siis Taak-Ulm G. kõlbaks su maimu nimeks küll ja ega ma kedagi teist tea ka, kes sellise nime kulmu liigutamata oma tööviljale ära paneks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMina käin kord aastas mõnes urkabaaris selleks, et näha kiirelt kaduva meelelahutusasutustüübi viimaseid kirgastusi Tallinna linnamaastikul, et hingata sisse seda dekadentlikku keldriõhustikku, ausa vaesuse lõhna, ammutärganud seikluse mälestust. Et kohata inimesi, kellega ma tavaelus muidu ei kohtuks ja rääkida juttu, mis muidu jääks rääkimata.
A mida kuradit ikkagi vahtida poola liigat?
Eheh, no nimi on aus, vb järgmisele sobitame külge.
- Poola liigas käib üsna võrdne andmine, üsna täis tribüünide ees, kus klubidel pole miljoneid raisata (meelelahutustüüp, mis mingis aspektis kaob kõikjal mujal).
- dekadents (Gallina Blanca!)
- ausa vaesuse lõhn (noh, see on veel see vaesus, mis lõhnab glamuurselt)
- ammutärganud seiklus (mängijatele läheb korda väljakul toimuv, mitte uus butsaleping)
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSoovitage Tallinnas taipoksi trenni?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSoovitage Tallinnas taipoksi trenni?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSoovitage Tallinnas taipoksi trenni?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar