Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustkas korvpallis on mingi kirjutamata seadus, et kui oled võtmas juba ülekaalukat seljavõitu ja pall on sinu käes ning paar sekundit veel tiksumas lõpuni, siis ei minda enam viskele n-ö surnut mõnitama? seems so.......
Mul selline küsimus, et kas kellegi tuttava tuttav on endale soetanud IO Hawk sarnase asja. Viimasel ajal on neid nagu seeni peale vihma kerkinud ning ebayd ja muud internetikaubamajad uputavad ning hind üsnagi normaalne. Aga kuidas Eestis nendega liigelda on (loe: kas meie perses tänavatel on see üldse võimalik). Iseenesest oleks päris muhe paari kilumeetriseid otsi sellega sõita ju. Äkki tuleb lumevaene talv ka, siis ei peagi kevadeni ootama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustJeh, nii saab mäng "kiiremini" läbi ka, kui tavaline rünnakuplaan + vise, audist lahtimäng, vastaste rünnak... ei ole vaja rabeleda ju
Mul selline küsimus, et kas kellegi tuttava tuttav on endale soetanud IO Hawk sarnase asja. Viimasel ajal on neid nagu seeni peale vihma kerkinud ning ebayd ja muud internetikaubamajad uputavad ning hind üsnagi normaalne. Aga kuidas Eestis nendega liigelda on (loe: kas meie perses tänavatel on see üldse võimalik). Iseenesest oleks päris muhe paari kilumeetriseid otsi sellega sõita ju. Äkki tuleb lumevaene talv ka, siis ei peagi kevadeni ootama.
http://www.tvc-mall.com/details/TG-Q...lug-85000169E/THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKutsel päriselt et tooge raha?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustKutsel päriselt et tooge raha?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMis seal siis naljakat on?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustMa ei tea, kuidagi ebaviisakas pole sellist asja eraldi märkida? Muidugi ma pole ise pulmi pidanud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar