Algselt postitas Ericc
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Teemaks XboxOne.
Kui ma ostan kasutatud mängu kellegi käest, siis ei tohiks ju mingeid probleeme olla see enda konsoolil mängima panna (v.a juhul kui see plaat on vigane vms). Ehk siis mingeid "1 mäng ühel konsoolil" või mingit territoriaalset piirangut ei ole ja ma võin julgelt mingi Volodja käest neid osta?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTeemaks XboxOne.
Kui ma ostan kasutatud mängu kellegi käest, siis ei tohiks ju mingeid probleeme olla see enda konsoolil mängima panna (v.a juhul kui see plaat on vigane vms). Ehk siis mingeid "1 mäng ühel konsoolil" või mingit territoriaalset piirangut ei ole ja ma võin julgelt mingi Volodja käest neid osta?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Guurud, andke abi.
Teemaks Facebook ja Guugel Kroom. Minnes Facebooki, toimub miskit imelikku: avalehel, kus sõprade jms postitusi kuvatakse, näitab esimesena värskeimat postitust - umbes pooleks sekundiks. Siis kaotab selle värskeima postituse ära ja kuvab hoopis järjekorras järgmist, vanemat postitust. Mõnikord aitab 5-6 korda refreshi tagumine, siis jääb see postitus, mille ta muidu ära peidab, nähtavaks.
Nüüd täna siis hakkas peitma ka inimeste endi profiililehekülgedel postitusi. Samamoodi, näitab pooleks sekundiks ja siis kaotab. On tulnud ette ka, et ei näita üldse midagi. Kuulasin Vikrist Teppani juttu ninasarvikute päevast ja läksin FB-sse vaatama, sest meenus, et Vincent oli midagi rainoossoritest kirjutanud eilase päeva kontekstis - ja no ei näita.
Kas probleem mu FB sätungites või paneb Chrome näkku?
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustTegemist on pigem positiivse soovitusega, et enda seisukohale tähelepanu tõmmata.
vrdl - soovoliniku "positiivne diskrimineerimine" jneSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar