Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust2. Kes see muusikat juutuubast kuulab?
Noh, see kes ei taha Spotify premiumi eest maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustWoopwoop, tagasi rumalate küsimuste juures
Noh, see kes ei taha Spotify premiumi eest maksta
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAga nutitelefoni kasude osas valgustamisest - Ühel suvisel reedel oli tööl osakonna ühine üritus ühe kolleegi juures Kalamajas. Istusime tema pool ja sõime ja rääkisime juttu, mingi hetk mulle meenus, et üks sõber ilmselt on nädalavahetuseks maale sõitmas. Aga sõber on tööl, st et telefoniga rääkida igal hetkel tõenäoliselt ei saa. Aga isegi kui hektel hõivatud siis kui talle MESSANGERi sõnumi saadan, siis mingi hetk ikka näeb ja vastab. Saigi sellisel teel kokku lepitud asjad.
Muidugi oleks saanud selle kõik muudmoodi ka tehtud - helistada ja oodata, millal sõber tagasi saab helistada
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustlihtsalt mainin, et osadel telefonidel on selline äge funtsioon nagu smsi saatmine ka!
Ja MP3 faile võib muidugi telefoni toppida, aga mingi hetk kui tahad kuulata midagi uut v midagi mida telefonis pole siis on YT tore abimees.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJah, mis on ebamugavam kui chat + sõltuvalt paketist, SMSid maksavad ka midagi. Vs kui mul nagunii on piiramatu nett, siis chati tähemärgid pole päris samas hinnaklassis.
Ja MP3 faile võib muidugi telefoni toppida, aga mingi hetk kui tahad kuulata midagi uut v midagi mida telefonis pole siis on YT tore abimees.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMul on näiteks 1000 smsi tasuta. Pead ikka korraliku paketi omale lunima
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustRemote desktop tundub, et saab kasutada ainult samas võrgus oleval masinal. Mul vaja natukene kaugemale minna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar