Algselt postitas nukky
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Reisisaatja Vaata postitustKumb konsool on parem (mõttekam osta): playstation 4 või xbox?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on ju lihtsalt mängukonsool...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, mul on ps3 ja eriti vahet pole. See on ju lihtsalt mängukonsool...
Algselt postitas Martin Vaata postitust★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustOlen nostalgia mõttes ammu otsinud aga pole kusagil näinud ei Mehukattit ega Royalit.
Loobusin. 80+% ei oleks aru saanud. Cheers. Gallacher!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMõtlesin päeval umbes sama nalja teha.
Loobusin. 80+% ei oleks aru saanud. Cheers. Gallacher!
KÜSIMUS KA: kuidas saaks Eestis kõige mugavamalt vaadata Daily Show'd Trevor Noah'iga (nendele, kes uudistest ilma jäänud, siis John Stewarti asemel nüüd Trevor Noah)? torrentisaitidel väga ei näe, online'is ka kusagil üleval pole mingites veebipleierites, Comedy Centrali kodulehel ei saa Eesti IPga vaadata... mõtteid kellelgi ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustHaha, pole küll ise päris sellest ajast, et oleks ise säherdust kombot mekkinud, aga nalja hammustab läbi küll
KÜSIMUS KA: kuidas saaks Eestis kõige mugavamalt vaadata Daily Show'd Trevor Noah'iga (nendele, kes uudistest ilma jäänud, siis John Stewarti asemel nüüd Trevor Noah)? torrentisaitidel väga ei näe, online'is ka kusagil üleval pole mingites veebipleierites, Comedy Centrali kodulehel ei saa Eesti IPga vaadata... mõtteid kellelgi ?
* - klippide vaatamine pole plokeeritud, ainult täis osade vaatamine pandi kinni veebruaris vms. ja Joni aegselt laadisid nad ise automaatselt + web exlusive'id ja pikendatud intekad.
-e- ja Jon, mitte John. tõmbasid minu ka algselt kaasa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustJoni aegselt vaatasin ametliku lehe videos* alt, aga kuna uus web on kirves(ja kiire check näitab, et ntx moment of zen videoid pole) olen hakanud sikutama @ kat.
* - klippide vaatamine pole plokeeritud, ainult täis osade vaatamine pandi kinni veebruaris vms. ja Joni aegselt laadisid nad ise automaatselt + web exlusive'id ja pikendatud intekad.
-e- ja Jon, mitte John. tõmbasid minu ka algselt kaasa.
Aga ideid kogu saate vaatamise kohta ? Kuidagi klipid eraldi ei ole nii mõnus vaatamine, kogu komplekt koos vähe parem...
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustOijah, muidugi Jon. Samas, h is almost silent anyways
Aga ideid kogu saate vaatamise kohta ? Kuidagi klipid eraldi ei ole nii mõnus vaatamine, kogu komplekt koos vähe parem...
Mõnevõrra seotud poindina oma küsimus. Kui minu peresse laekus windows 10, siis lõpetas firefox flash videote mängimise ära. Heli tuleb, aga ekraan on roheline. Uuesti installimine ei mõika. Ideid? Chrome'il seda muret pole. Aga ehk on selle probleemi lahendamine vähem valulik kui Chrome'ile üle minemine?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMa olen kuulnud, et osad inimesed kirjutavad brauseri aadressiribale watchseries ja siis mingi whatevs parasjagu töötava tähekombinatsiooni sinna lõppu. Ma ei kinnita ega lükka ümber, et just äsja töötas seda teed pidi 8nda oktoobri saade, kuigi oli allegedly eelnimetatud saidil endiselt Jon Stewarti nime sisaldava pealkirjaga. Allegedly.
Mdea kuidagi googeldades ei tulnud see vaste välja. Igastahes toimib !
Kommentaar
-
Kuidas twitteri twiite siia foorumisse postitada nii nagu oleks seda twiiti foorumis kohe näha nagu nt äsja manu teemas Katk tegi selle Fellaini twiidiga?
Proovisin, panin twiidi url twitteri kastidesse, aga ei midagi...võtsin sealt url´st selle sama numbri kombinatsiooni, mida oli näha ka, kui hakkasin quoetima Katki twitteri posti, aga ei midagi.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar